Lidt af hvert

JULEN VARER LIG’ TIL PÅSKE…

15/01/2006

Har lige ryddet op i min “her-lægger-jeg-lige-alt-jeg-ikke-kan-forholde-mig-til-nu-skuffe”, 1 meter bred og vel 50 dyb, er du svimmel, hvor kan der være meget underligt i sådan én!

Meget røg direkte i affaldsspanden, andet blev lagt hen, hvor det hørte til, og så dukkede der altså også en rigtig ØV op…
Den sødeste lille juleremse, købt i Sverige i 34 graders sommerhede, med en fast forestilling om hvilken hylde i køkkenet den skulle smykke i december; jeg havde glemt den!!!
December er slut, hellig 3 kongers- aften også passeret, ingen undskyldning for julepynt; men jeg gør det altså alligevel, jeg lader den stå i dag, for den er for sød til bare at komme i en af kasserne med julepynt.
Måske kunne jeg bare lægge den ned i skuffen igen i aften, der lå den jo egentlig godt…

Jeg har lånt en strikkebog på bilioteket, Norsk Strikkedesign, jeg har haft en oplevelse, ikke en a-ha, men nærmere en hm-hm; jeg er nødt til at ha’ gang i scanner, kamera m.m., inden jeg undre mig her, og så er jeg næsten sikker på, at flere også vil sige hm-hm!

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Susanne 15/01/2006 at 12:29

  Øv – at glemme så’n noget sødt julepynt ! Tænker min lillebror store tanker ude i kulden ???
  Kh den billøse Susanne

 • Reply Mette 15/01/2006 at 16:13

  Ja, jeg overvejede om du ikke i stedet skulle forære den til mig, for den ville jeg IKKE glemme. Det er lige mig! Husk nu hvor du lægger den, så finder den næste år!! Jeg kender det alt for godt. “Desværre” har vi 70 kvm kælder, hvor jeg altid finder gode steder at lægge/gemme ting, som jeg så glemmer og ikke kan finde……

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.