Lidt af hvert

POTTELÆSNING…

16/12/2005

Hver eneste morgen, når jeg er på badeværelset, så nyder jeg en stærk kop kaffe for at få kroppen og hoved sparket i gang, og kaffen ledsages muntert af Morgenhyrderne på Radio 100FM, jeg knus-elsker dem bare!!

I går havde de Jan Glæsel på besøg, han skulle underholde lidt med snak om køkkenmaskiner, uhmm, og fortalte så, at han elskede at læse manulaerne til alle maskinerne, han brugte dem til, hvad han kaldte, pottelæsning!!!
Og det kan alle vi kvikke jo hurtigt regne ud, hvad er; nogle bruger glittede ugeblade, andre gamle jumbo-bøger, aviser klares også på mange badeværelser, tror jeg….

Min foretrukne pottelæsning er selvfølgelig, ja rigtigt gættet: KOGEBØGER.
Jeg ejer ganske mange, fotoer er nærmest en appetizer, men kan altid lige finde en mere, der må føjes til samlingen; jeg bladrer, kommenterer og savler, lægger mange planer og får tonsvis af nye ideer!
Men det er så sådan set også, hvad de bliver brugt til, for når jeg kaster mig ud i en jive foran komfuret, så er det ikke med kogebøger i armene, men med nye ikke beskrevne ingredienser; jeg kan simpelthen ikke følge en opskrift, ikke fordi jeg ikke kan læse, men fordi jeg liiige må twiste sagerne, så de bliver lidt mere Anne-like!

Uden pral: jeg er knald-god til at lave mad, ville ønske der var mere tid til at holde store middagsselskaber, eller at min krop kunne holde til, at jeg vendte tilbage til de proffessionelle køkkengulve!
Måske engang….

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Eva Bagger 08/06/2014 at 21:05

    Ja, måske engang! Glæder mig til at følge med, når du skal ud på de bonede kokkegulve igen 🙂
    Og hvor er det hyggeligt og sjovt at læse dine gamle indlæg. Der er alligevel sket meget siden 2005 – ikke mindst på billedfonten 😉
    Kh. Eva

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.