Lidt af hvert

LUCIA-DAG…

13/12/2005
Tidlig tidlig morgen, alle undtagen jeg sover stadig på deres grønne ører, men om lidt kan jeg vække dem til en liflig duft af nybagte luciabrød!
Denne ene morgen, d.13.12., står jeg frivilligt ekstra tidligt op, ælter dej, former og bager de nysseligste svenske lusseklatter, en december-tradition her hos os, som ikke engang alt for lidt søvn i mange dage kan få lov at rokke ved.

I år har jeg været sundhedsbevidst og bagt lusseklatter efter Hjerteforeningens opskrift, de er rigtigt gode, har afprøvet dem til juleklippedag på skolen.

D.13.12. er også bryllupsdag for hende her, denne gang den første (den anden, får jeg nu at vide i min øresnegl ;-)), tillykke med den, og må der komme mange flere af slagsen!

Morgenrutinerne kalder, det er okay, for om 2 timer skal vi se Lucia-optog i morgenmørket på skolen, jeg elsker det og få en lille klump i halsen hvert eneste år, Go’ dag til jer alle!

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Susanne 13/12/2005 at 09:23

  Du er fan’me ikke rigtig klog 😉 Blev glad da jeg læste, at du ku’ “nøjes” med julekortenes aktuelle tilstand!! Det juletræ er da rigtig sødt – selvom jeg er lidt til guld 🙂 Krinkels kender jeg ikke – og kan ikke finde noget på nettet… Kh fra Sladrehanken

 • Reply nettie 13/12/2005 at 09:38

  Hej Anne!
  Kender godt det med julekortene, ska’ osse selv i gang med fabrikationen, men jeg har bare først lige fundet ud af, hvordan jeg vil lave dem i år. Tror hellere jeg må prøve de dersens Lucia-boller til ungerne i eftermiddag. Mon ikke det vil falde i go’ jord, nu når Jakob har været Stjernedreng i dag og osse skal være det i morgen.
  Go’ Luciadag.
  Mange hilsner
  nettie

 • Reply Anne 13/12/2005 at 09:49

  Hov, fik lige byttet om på nogle af de sidste bogstaver, det var sådan her:
  http://www.noas-shop.dk/juleting/julepynt/krinkles_da/

  Sidder lige midt i engelsk i 3.klasse, de laver christmas-cards, og jeg checker nye online-engelskundervisning ;-))

 • Reply Bettina 13/12/2005 at 09:53

  Du er en engel! TAK…(selvom klæbehjernen er en a n e l s e skævt på den, for det er i år den anden vi holder – blev gift med Emil i maven, og da han nærmer sig 1½ år, så… *s*)
  Dine kort er fantastiske!! Glæder mig til at ungerne bligver ældre og man kan lægge den (morgen-)energi for dagen. :o)

 • Reply Fru Schwartz 13/12/2005 at 16:26

  Anne for hunne da…jeg havde slet ikke opdaget din nye blog (som jo slet ikke er så ny længere!)

  ..Men nu har jeg dig på kornet og slipper dig ikke af syne!

  Kh Helle

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.