Lidt af hvert

JULE-KRIMS-KRAMS…

12/12/2005
Glemte lige noget, ville ha’ vist min adventsgave fra Svigermor, sådan nogle giver hun nemlig!
D.v.s. lige i år har hun givet en flot stak pengesedler, og så køber jeg selv; jeg ønskede lidt lækkert julepynt, og hun mente altså ikke, at vores opfattelse af lækkert stemte overens!

Jeg har et lidt anstrengt forhold til “klassisk” julepynt, kan vældig godt li’ at smykke huset, men det må meget gerne være med et lille twist, knaldrøde strikkede nisser og guldophæng, det er altså ikke lige der min smag ligger..
Så jeg har været meget tilfreds de sidste år, hvor der også i provinsen kommet sjove skæve ting.
I år vil jeg så gerne finde en stor stjerne til vinduet, har set flotte i de glittede magasiner, kæmpestore af flot mørkt mønstret papir, men de er ikke til at finde i Silkeborg, må lave lidt researce, så jeg kan nå at få sådan en op inden d.24.
Sig lige til, hvis du ved, hvor jeg kan ræse hen efter en!!

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Mette 12/12/2005 at 19:43

  Åh, sådan et juletræ vil jeg også have…!!!! Det er pragtfuld og tilfører livet det strejf af vanvid, jeg så godt kan li’!

 • Reply Anne 12/12/2005 at 20:34

  Og så koster det bare 99.-, en dejlig pris, når der nu også er andet man gerne vil ha’…

 • Reply Mette 12/12/2005 at 22:38

  Hvor kan man dog købe dem henne…..?! Det passer fint sammen med Gisela Grahams julepynt med sjove figurer.

 • Reply Bettina 12/12/2005 at 23:06

  Det burde da være nemt at lave selv – især for Mette med det enorme perleforråd!? ;o) Personligt har jeg en del år i vente med børnehave-julepyntsfrembringelser, det må være nok “vanvid” i hjemmet så længe. ;o)

 • Reply Britta 13/12/2005 at 00:44

  Den stjerne så jeg da lige inde i en ny butik i Odense i dag 🙂 Skal jeg købe og sende til dig?

  KH Britta S

 • Reply Anne 13/12/2005 at 01:00

  Jeg har købt mit træ i Bahne, kom også til at købe Maria, Josef og lille Jesus fra samme firma, Medusa Copenhagen; min adventgave på søndag er nødt til at blive de 3 vise mænd!
  Jeg har også en Gisela Graham langbenet tynd dame, som Susanne havde med hjem til mig sidste år. Den hænger helt for sig selv under en hylde op mod en hvid væg, så den rigtigt kan ses, den er super sød.
  Kender i Krinkels?? Sådan en må jeg vist også ha*!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.