Lidt af hvert

HJEMMEDAG…

05/12/2005
Endnu en dag hjemme med et hostende barn; Amanda skranter, bare sidste års mange ugers sygdom ikke rammer hende igen!

Det er gråt, råkoldt og bare trist vejr ude, vi følger regnen fra sofaens lune hjørne, slapper af til Møgunger, hænger lidt op ad hinanden, og ind imellem strikkes der et par omgange på et pulsvarmer-forsøg.
Amanda er så spinkel og fin, fryser let, og vil gerne ha’ et par pulsvarmere, så her eksperimenteres med størrelse og placering af tommel-hul; faktisk ser det godt ud, så nu fortryder jeg lidt, at jeg bare tog den første rest i kurven…
Men i den størrelse gør en times strikkeri meget ved det, så der må følge flere i noget kønnere garn!

I ovnen står et franskbrød, lynbagt med alt for meget gær og alt for kort hævetid, men hva’ gør en mor ikke, når nu barnet sukker efter en franskbrødsmad, og brødskuffen er støvsuget for alt, der kunne minde om hvidt brød!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.