Lidt af hvert

DUMMEBØDER…

14/12/2005
Det er altså ikke kun noget man får, når man har købt dope af rockere, næh-nej, her på adressen gives de åbenbart til fraværende forældre!!

Vores far arbejder meget, rigtigt meget, ja alt for meget, og nu er grænsen åbenbart nået for Amanda Mindstemus, nu må farmand simpelthen til lommerne, og det er altså ikke noget, han er ret vild med!!

I aftes, da jeg gik og ryddede op, fandt jeg denne seddel tapet op på den hylde, hvor nescafe’en står, her vidste hun nemlig at han kom forbi, når han kom hjem.
At betale: 40-50 kr., nok sådan lidt efter behag.
For det “utrænede” øje ser det ud som om der står 46,50, men os der kender Amanda og hendes afslappede forhold til skønskrift, og hendes pudsige måde at formulere sig på, vi ved, at der står 40-50 kr.

Læg lige mærke til, at hun ikke bare sørger for sig selv, hun gør pænt opmærksomt på, at det selvfølgelig også er til Laura!

Tænk engang, hvis han havde lagt en halvtresser, hver gang tiden var løbet fra ham, pigerne og jeg kunne være taget til Disneyland hvert eneste år, loadet med lommepenge til shop-amok!!
Jeg smiler varmt over hendes små påfund, men i virkeligheden er det jo et vink med en vognstang:
“Jeg savner dig, far!!!”

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Torben 14/12/2005 at 23:44

  Jamen så må jeg jo til mulvarpeskindet… er ikke vild med det.

 • Reply Anne 14/12/2005 at 23:48

  Jeg ved det, men du sidder jo igen-igen på job, selv om du burde være her 😉

 • Reply Bettina 15/12/2005 at 22:48

  Trist, når man må kommunikere gennem bloggen, ikk’? *hihihi* Dejlig tøs, det er der ingen tvivl om…jeg ser frem til den tid! :o)

 • Reply Anne 15/12/2005 at 23:00

  Heldigvis er der da også dage, hvor Torben og jeg ses ;-))
  Ind imellem ta’r vi en ordentlig tur omk. de mange arbejdstimer, og så hjælper det i en periode, men man falder jo ofte tilbage i vanen.
  Han elsker sit job, og det er dejligt, tager glad afsted hver dag, og betragter det nærmest som en hobby, og det kan da glæde mig!

  Ja, Amanda er super skøn, lige som sine 2 søstre, og vi morer os meget over alle de små sedler, som hun lægger rundt omkring!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.