Blomster, Haveliv

OG SÅ DE LILLA…

22/05/2009

Syren…

Syren…

Syren…

Hurra for syrener…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Dorte Nielsen 22/05/2009 at 08:15

  Er bare helt vild med syrener. Bare ikke alle de rod-skud de kan lave de forkerte steder.
  Dorte :O)

 • Reply Sifka 22/05/2009 at 08:46

  Jeg ville sådan ønske, at de ville plante nogle flere syrentræer her i byen. Jeg elsker syrener, og nyder dine dejlige billeder her på siden:)

  Rigtig god fredag, Anne

 • Reply Anne 22/05/2009 at 09:27

  Ja de kan nemt komme til at fylde hele haven, hvis man ikke er vågen, Dorte…

  Det kan jeg godt forstå, Sifka, for de er da næsten ikke til at undvære her først på sommeren.
  Nyd mine i mellemtiden og også rigtig god fredag til dig…

 • Reply Kirsten 22/05/2009 at 10:10

  Jeg eeelsker også syrener, og hvor er de dog fine på dine billeder 🙂 Jeg tror aldrig jeg har set dem i de pink nuancer før (eller er det bare mig der er ignorant, eller farverne på fotoet der snyder…?), men for pokker, hvor er de flotte.

  Jeg/vi satte syrener i lange rækker for to vækstsæsoner siden, som del af et læbælte mod vest, og NU kan vi for første gang nyde blomsterne – både synet og duften deraf. Dét er stort! 🙂 Og hos os må de brede sig alt det de lyster, for plads er der nok af, og jeg kan ikke blive mæt af dem…

  Og i en sidebemærkning: Det var rart at hilse på dig til Uldfestivalen, selvom det blev nok så kort. Jeg har læst med herinde længe, men er ikke sikker på, om jeg nogensinde har kommenteret før. Dét har jeg nu, så 😉 Jeg er rigtig glad for at “få lov” at kigge med herinde; du har en sjælden evne for æstetik, og jeg lader mig tit inspirere af dine idéer. Tak for dét 🙂

  Kh
  Kirsten

 • Reply Anne 22/05/2009 at 12:09

  Farverne her er naturtro, så godt som det nu kan lade sige gøre, Karin.
  Vi har stadig nogle buske, der ikke blomstre, men vi har tid at vente, fordi der er andre, der så gør i rigelige mængder.

  Ja, det var hyggeligt lige at hilse på, selv om jeg var lidt ramt af en hård fest lørdag aften, derfor æbleskiverne 😉
  Og tak for dine søde ord, de faldt på et tørt sted her en grå formiddag…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.