Strik

UDEN BALLONER…

15/02/2009

Louises longcardi…

Louises longcardi…

Lige om et par hundrede madrassting så er min cardigan færdig, og resultater er jeg ovenud tilfreds med, super pasform, enkel men med gode detaljer, blød og lækker, forårsagtig, og så uden ballon på ærmerne, lige som jeg drømte om.

Britta Wilfert har lavet et tillæg til den oprindelige opskrift, så man nu kan få et smallere ærme, end der er på førsteudgaven, det kan man få ved at maile til hende; men jeg måtte ha’ ærmerne smallere endnu, og jeg har fået dem til at passe i både form og ribmønster, så der er ikke mere at gruble over nu, ærmerne er i hus…

Jeg glæder mig rigtigt meget til vejret bliver mildere og Louises Longcardi kan blive luftet i haven, indtil da må den bruges som indejakke, selvom jeg nu frygter lidt for temperaturen inde i den, måske skal jeg nøjes med undertøj under?!

Her er strikket et hit, det mærker jeg tydeligt, og jeg kan sagtens forestille mig at strikke én mere over samme opskrift, men måske med perlestrik i stedet for retriller, og måske endda lidt længere, i gråbrun eller blæksort, i noget dobbelt shetland eller måske noget tykt bomuld.

Måske, for der er jo også så meget andet, der ville være herligt at ha’ på pindene…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Tanni 15/02/2009 at 17:04

  Uha – den ser lækker ud! passer lige til et flot vintervejr som vi jo har nu. Velkommen tilbage……
  Kh
  tanni

 • Reply Mette 15/02/2009 at 17:13

  Flot cardigan, glæder til modeopvisningen og velkommen tilbage super dejligt.

 • Reply Dorthe 15/02/2009 at 17:38

  Den ser flot ud, men skal vi ikke se et billede med den på eller foldet ud?
  Nyd det sidste af søndagen 🙂

 • Reply Ann 15/02/2009 at 18:38

  Dejligt at se at du er tilbage og at du har haft en dejlig afslappet ferie.
  Troejen ser utrolig laekker ud, skoen farve!
  Det ser ud til at moenstret var blevet for populaert, saa nu saelger de det kun med garn, too bad.

  Du ser fantastisk ud paa de billeder,jeg er meget misundelig paa din pragtfulde manke!

  Ann i Vancouver

 • Reply Sifka 15/02/2009 at 20:00

  Tak for ærmeoplysningen. Jeg droppede netop projektet, fordi ærmet ikke passede min smag, og jeg er ikke så skrap, at jeg så bare lige ændrer opskriften. Nu har jeg fundet en anden model, men man kan jo sagtens bruge flere af slagsen, eller hva’?

 • Reply Anne 15/02/2009 at 21:25

  Den er skøn, Tanni, og tak, det er også skønt at være tilbage ved tasterne..

  Modeopvisning, Mette?! Skal vi ha’ et lille videoklip lagt op 🙂

  Jeg skal folde den ud og lægge den nydeligt op, Dorthe, når den lige er syet helt sammen…

  Ja, Ann, jeg har også hørt det med, at den nu kun sælges med garn, mon hun har haft run på de løse opskrifter?
  Og manken, den er jeg faktisk også ret glad for, også selvom den ind imellem er svær at tæmme…

  Den du har udset dig, Sifka, er også hamrende flot, den kunne jeg godt fristes af, og vi kan sagtens ha’ flere, sagtens, 3-4 stykker måske…

 • Reply Helle Nielsen 16/02/2009 at 12:02

  Hej Anne
  Det lyder som en dejlig ferie i har haft. Dejligt at du er tilbage…
  HAr luret MEGET på din cardigan, men kan man ikke købe opskiften uden garn??????
  Hilsen Helle

 • Reply Anne 16/02/2009 at 16:50

  Det ved jeg ikke, Helle, jeg har købt med garn, men kan du ikke google opskriften og så forsøge dig lidt forskellige steder?!
  Men det er nok ikke helt lige meget hvad for et garn, du strikker den i, for selvom du kan få strikkefastheden til at passe, så vil der være noget garn, der er meget tungere, end dette her fra Wilfert, og det vil jo kunne få den til at vokse sig laaaang…

 • Reply mette 22/03/2009 at 15:59

  Hej Anne. Jeg sidder her, helt ny i at der findes guf for strikkere på nettet. Jamen det er jo en helt fantastisk verden.´.. Og straks har jeg forelsket mig, i din trøje “uden balloner”. Er det mon muligt at få en kopi eller hvordan fungerer det? Den er bare så flot. Jeg kan forstå på kommentarene, at man ikke kan købe den uden at købe garn, og jeg bryder mig ikke om balloner. Forventningsfuld hilsen fra Mette.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.