Strik

CLOVER…

23/10/2008

Clover ærmer…

Mens jeg måtte vente på hals-assistance til Lauras trøje, kom der nyt på pindene til mig selv, og indtil videre står tilfredshedsbarometeret temmeligt højt.

Jeg strikker Clover, vævestrikkede kanter på p.4, resten af trøjen i et hurtigtmemoreret hulmønster på p. 6, det går tjept og det er jeg glad for, for jeg har faktisk drømt om denne trøje længe, helt siden dengang jeg så den anden Annes, og det er da nærmest et par år siden.

Jeg vil bruge hendes tanker omkring en afkortning på krop og ærmer, for hvis den er i overkanten lang til hende, så er den aaaalt for lang til en gnom som mig.

Eneste minus i forhold til Annes tips:

Jeg havde strikket ærmerne, før jeg kiggede tilbage på hendes tanker fra dengang, men pyt, det er jo bare at trævle lidt af hvert ærme og så tage den øverste del en gang til…

Det vævestrikkede er to nuancer af gult og så lidt lysegråt, noget er Tvinni, andet er vist Tweed 300, det ser fint ud, synes jeg, og var både let og hurtigt at strikke.

Resten strikkes i alpaca og lammeuld, en tråd af hver, det er super blødt og falder flot uden at blive for tungt.

Jeg er godt på vej op mod ærmegabene, men den må hvile i dag, jeg skal strikke krave på Islænderen, Laura venter med længsel, og hun skal ha’ lov at trække i den lune bløde trøje, det uldne barn.

Først krave og derefter videre med Clover…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Shabby-Marianne 23/10/2008 at 10:56

  Hvor ser det bare flot ud 🙂

 • Reply anne (den anden af slagsen) 23/10/2008 at 12:22

  Anne bliver du lige så glad for din som jeg er for min, så bliver du glad. Min er næsten færdig med at se godt ud, den er brugt og brugt og brugt, og så lige brugt lidt mere. Jeg ønsker mig en ny og overskud til at kaste mig ud i en…..

 • Reply Anne 23/10/2008 at 12:39

  Jeg er vild med det vævestrikkede stykke, Marianne, det er SÅ flot…

  Jeg tror, at jeg bliver glad, Anne, når bare jeg lige får rettet de der laaaaaaange ærmer, det ser helt tosset ud!
  Jeg ville ønske, at jeg kunne sende dig en bunke overskud, ikke at jeg har ret meget at rutte med, men fornemmer, at du trænger mere end jeg 🙁
  Håber snart at det vender for dig…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.