Strik, Udflugter

BINDESTUENS LYKSALIGHEDER…

05/09/2008

Lettisk 2-trådet…

En slags gult…

Når man er oppe nordpå ude ved det vilde vesterhav, og når man er glad for uldne lækkerier, så besøger man Bindestuen, vi gjorde det sidste år og vi gjorde det i sidste weekend – selvfølgelig!!

Jeg elsker den forretning, og ville ønske, at den lå her lige henne om hjørnet, lokalerne er så lyse og imødekommende, udvalget er stort, varieret og lækkert og betjeningen, ja den er bare helt eminent,jeg er så vild med at møde mennesker, der lyser af glæde og passion for deres håndværk og levebrød, og sådan et par kvinder står der lige præcis bag disken i Bindestuen.

Nå ja, det er måske så meget sagt, det der med at de står, for det meste af tiden springer de rundt for at vise og vejlede, det er herligt…

Jeg skulle bestemt ingenting ha’, jeg havde ligesom rigeligt på lager og var jo i gang med både hæklerier og salatstrikning, ja og meget mere, men holdt det??

Ikke en ski’!!

Jeg måtte eje nogle store bløde fed af bleg-gult, ja gult altså, uldgarn, som Bindestuen importerer fra direkte Letland, Fair Trade und alles, og sammen med det kom der en opskrift på en kort trøje i halvpatent med fine snoninger i posen.

Opskriften er lavet af Lone, som vist endda var i butikken i lørdags, den kunne kun købes der, det samme kunne garnet, så jeg måtte jo, kan i vel nok forstå…

Og da der var mere plads i den brune papirpose, så kunne jeg lige så godt fylde mere i, man skal ikke rutte med ledigt luft, det er bare med at bruge det der er, og faktisk så passede pladsen lige til et kææææmpe fed 1 trådet uld, igen fra Letland, over 300 gram er var der i bare ét fed, og for at det ikke bare skulle blive til lager-garn, ja så snuppede vi da også lige en opskrift med på en lille vest med påfuglemønster.

Der kan blive hele 3 ud af den store bløde grå bunke, og jeg er ret sikker på, at jeg let kan finde nogen, der har lyst til at strikke sig sådan en lille vesteting, når jeg har taget, hvad jeg har brug for, så egentlig gjorde jeg jo nogen en tjenste ved at købe alt det garn, det kan i vel nok forstå?!

Vesten er sat i gang, ligger på mit kontor som et lille stykke pause-strik, og selv om jeg sidder her og hækler ærmer, og er tæt på at være i mål med det første, så har jeg også en umanerlig lyst til at hive det der gule bløde garn op på et par pinde og strikke en centimeter eller fem…

Vest i 1-trådet…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Charlotte Illum Larsen 05/09/2008 at 16:56

  øj hvor er det dog bare flot…. lidt misundelig er jeg – men under dig det… hilsner fra Ærø

 • Reply Lene 05/09/2008 at 17:46

  Det er en skøn butik, jeg var der i går 🙂

 • Reply Lise (Fru Kvist) 05/09/2008 at 18:28

  Sommetider er der bare ingen vej uden om…

 • Reply Tanni 05/09/2008 at 19:14

  Lækkert garn!!! Ja, jeg havde jo gjort det samme – altså fyldt posen til randen

 • Reply Mie 05/09/2008 at 20:57

  Shop amok i garn er en menneskeret – til enhver tid og ethvert sted. Det er terapi både mens man handler og når det ligger derhjemme i kurve og kasser – og man kan spinde lange tankerækker over de projekter og de muligheder, der ligger i alle herlighederne. Godt gået Anne 🙂
  Knus og tanker
  Mie

 • Reply Anne 07/09/2008 at 08:40

  Jeg er også ret vild med det, Charlotte, og du må såmænd gerne være bare lidt misundeligt 😉

  Herlig butik, Lene, den slags skulle der findes nogle flere af, også selvom vi ville blive lidt fattigere…

  Det var der i alle tilfælde ikke den dag, Lise 🙂

  Ja, Tanni, at spilde tom plads på ingenting, det går virkelig ikke…

  Det er lige sådan jeg har det, Mie, jeg går og glædes over alt det dejlige garn, der bare venter på, at jeg skal i gang med alle ønske projekterne hen over efteråret og vinteren, når det bliver bedre tid…

 • Reply Helene 10/09/2008 at 09:47

  Enig – det er bare den bedste butik der findes i Nordjylland. Et afhænnigheds-forhold til at shoppe her opstår hurtigt. Jeg kører der op nu.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.