Strik

TRIANGLE…

24/02/2008

Shetland Triangle…
Peterhead…
Jeg strikker sjældent trekantede sjaler, faktisk har jeg vist kun strikket 2 i hele mit liv, til gengæld strikker jeg jo så oceaner af alle mulige andre ting, der kan varme skuldre og hals.

Jeg synes ikke, at jeg er sådan en sjals-kvinde, hvis man da ellers kan være det, jeg synes, at de ser for feminine ud til mig.

Jeg kan godt blive fascineret, når jeg ser alle de smukke store spindelvævstynde sjaler rundt omkring, kan godt få lyst til at gi’ mig selv en lille udfordring på den strikketekniske side, for nogle af mønstrene er noget komplicerede.

Men så igen, det er altså ikke lige mig med de der fine lette ting, jeg kan godt li’ rustik struktur og lidt grovhed, og det har indtil nu ikke været foreneligt med trekantede sjaler i mit hoved…

Men så var det jeg så Jareds Swallowtail, og  jeg må bare abe, her-nu-straks, jeg må forsøge mig med sådan et sjal i grovere garn.

2 tråde Peterhead, p. 4.5 og så ellers et par sider med forskellige diagrammer, og indtil videre er det gået rigtigt godt, måske fordi jeg har valgte mønsteret Shetland Triangle fra Wrapstyle, det er gentagelse på gentagelse på gentagelse, man må jo starte et sted.

Lige om lidt skal jeg til den afsluttende kant, og så skal der ellers skylles op og spændes ud, jeg tror, at det bliver godt…Shetland Triangle…

Mønster Shetland Triangle…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Lise (fru Kvist) 24/02/2008 at 17:35

  Det kan da kun blive smukt, siger birch-elskeren, der også elsker det rustikke, og er ved at få øjnene op for lace-mønstrenes anvendelsesmuligheder i grovere udgaver.

 • Reply Dorte Nielsen 24/02/2008 at 17:44

  Glæder mig til at se det færdige resultat.
  Dorte :O)

 • Reply evanette 24/02/2008 at 19:05

  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅååååååååååååååååååååååååå…..
  Det blir da bare utrolig fint. Peterhead har jeg ikke strikket med, men det ser da bare helt nydelig ut og jeg liker godt gråfargen du har valgt 🙂
  Som sjalelsker er jeg faktisk litt (ok, veldig/innmari/jeg vil også ha) misunnelig på ditt Swallowtail-sjal!
  Jeg har kun strikket Evelyn Clark’s “Flower Basket Shawl” og jeg likte godt måten hun lager mønster på, jeg kan ikke huske at jeg støtte på noen problemer når jeg strikket det. Ut i fra bildene dine ser det ut som om mønsteret er bygget opp på samme måte – og da er det bare gøy å strikke lace-mønster!
  Jeg gleder meg til å se sjalet ditt ferdig 🙂

 • Reply Ann 24/02/2008 at 19:37

  Jeg tror du vil komme til at elske trekantede sjaler – toerklaeder. Jeg bruger dem som toerklaeder, strikker dem ikke for store saa de ikke gaar ned omkring skuldrene og er nemmere at arrangere og ogsaa kan passe under en jakke. (puha, det var daarlige danske saetninger,men jeg bruger ikke mit danske saa meget).
  Nu har VI endelig faaet foraar og sidder i haven og spiser frokost,herligt.

  Ann i Vancouver

 • Reply Hanne (som har købt garn igen) 24/02/2008 at 19:51

  For dulen da Annemone…du har fart på 🙂 Vi bliver vist nødt til at købe noget mere garn………hæ hæ

 • Reply Birgitte 24/02/2008 at 22:23

  Ja, det ku’ være jeg også skulle abe… 🙂 Glæder mig til at se det færdige resultat – det ser nemlig lovende ud!

 • Reply sylvia 25/02/2008 at 15:20

  Jeg har bare en ting å si: Nyyyydelig!!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.