Strik

SNIP-SNAP-SNUDE…

30/01/2008

 Snipper…

Kant…
Så er mit Sifka-tørklæde færdigt, det er skyllet op og ligger nu med nåle i alle spidserne, så de kan komme til at stritte så meget som muligt.

Jeg har åbenbart ikke fulgt de rigtige foreskrifter, som Anne gør mig opmærksom på i en kommentar til sidste indlæg, og jeg kan da godt se, at mine omslagnings-huller ligger i spidserne i stedet for i en sirlig perlerække langs den lange lige kant på tørklædet.

Sifka og jeg kommunikerer åbenbart ikke i samme strikke-sprog, jeg har fulgt hendes anvisninger i en hyggelig mail hun sendte mig forleden, men det er lige fedt, for på dansk er vi helt på bølgelængde, og om hullerne er det ene eller det andet sted, det er vel i virkeligheden så ganske ligegyldigt…

Snip…

Jeg har hæklet en række krebsemasker på kanten uden spidser, for når arbejdet består af lutter ret-riller, så har det tendens til at stræææææææække sig meget langt, og det tager lidt af den fine facon.

Jeg har endda kun hæklet, eller noget der ligner i alle tilfælde, i hver anden maske, så tørklædet nu er noget kortere på “indersiden”, og det har jeg en fornemmelse af vil lette draperingen af skønheden.

Jeg vejede ikke tørklædet før vask, og efter var der jo vand i, men det kan altså ikke være mange gram, der er brugt her, under 50 vil jeg tro, og det gør vel udgifts-kamelen lettere at sluge.

Jeg har slået op til et mere i andre nuancer, og denne gang kommer omslagene på rette sted, og måske ender det med små dutter på hver spids, det kunne nok være en fin detaljer…

Snip…Snip…

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Hanne 30/01/2008 at 15:46

  smukke, søde strittende snipper 🙂

 • Reply Lea 30/01/2008 at 16:13

  Hvor er det blevet fint…og farverne er fantastiske. 🙂

 • Reply Anne( den tredie,fjerde eller hvad nr. det nu ka bli´) 30/01/2008 at 16:32

  det er simpelhen bare så flot 🙂 uanset hvor…

 • Reply Tina Poulsen 30/01/2008 at 18:46

  Det ser på ingen vis ringere ud, sådan som du har gjort 😀 Og lidt individualitet er jo altid godt! Men GOSH nogen skønne farver du har dig der!!! Bliver helt misundelig 🙂

 • Reply Dorte Nielsen 30/01/2008 at 20:29

  Det glæder jeg mig til at se om din hals. Hvor langt blev det?
  meget smukt det er.
  Må i bad, efter min løbetur og så i gang med noget nyt strik, der kan medbringes til vores faglige-klub-møde imorgen.
  Dorte.

 • Reply Sifka 30/01/2008 at 22:13

  Nå, ups! Men, jeg synes altså ikke, at det gør noget. Det er da blevet smaddergodt. Jeg har ikke nået at skylle mit op endnu, men der kommer jo snart en weekend:)

 • Reply Helle K. 31/01/2008 at 08:57

  Super-flot, smart og smukt tørklæde. 😀 og sådan nogle dejlige farver.

 • Reply Dans på roser 31/01/2008 at 12:30

  Kjempefint tørkle, Anne. Hmmm… smart metode å strikke på!
  Ha en deilig dag. =)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.