Strik

SPØRG BARE, TONE…

22/10/2007

Cobblestone undervejs…

Tone skrev i går:

Men hvordan gikk det med Cobblestone? Eller skal jeg la være å spørre?!

Det gik da rigtig rigtig godt med den aflivede fisker, der med rimelig fart er ved at transformere sig til en Cobblestone, faktisk er det gået så godt, at jeg har strikket alpaca’en op, og nu må vente på nye forsyninger…

Jeg har altså haft lidt problemer med det garn, først farveforviklinger og nu så en tørlægning, irriterende, jeg var åbenbart i overkanten optimistisk, da jeg regnede på, hvor mange nøgler jeg skulle bruge af skidtet.

Heldigvis er der masser at finde i netbutikkerne, og det gør ikke så meget, at det ikke er fra samme parti, det ses ikke så tydeligt, når der i forvejen strikkes med to forskellige farver og kvaliteter.

Bortset fra det, så er Cobblestone et skønt stykke strikketøj, ingen vanskelige manøvrer, bare rundt og rundt, og nu også lidt frem og tilbage på forkortede rækker…

Både Amanda og Laura har bestilt en junior-udgave, sådan en er nemmelig set lige her hos amerikanske Leslie!

Lauras kan helt sikkert laves på samme måde, altså ved at trække 18 masker fra den mindste størrelse i Interweave, og så lave et par forkortede rækker mindre.

Amanda er stadig en lille splint, så her må jeg nok ha’ gang i min bibel, men med den ved hånden må det være en smal sag at lave en x-x-x-small.

Brunt Lucca er på lager, det er vist bare at komme i gang…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Anne (den anden af slagsen) 22/10/2007 at 14:59

  Måske er det den jeg skal kaste mig over? Manden min sagde for første gang nogensinde: “Hvorfor strikker du ikke til mig?” Noget sådan skal han ikke sige, jeg strikker gerne til ham.

  Den ser lækker ud, jeg ret godt li’ farverne.

 • Reply Dorte Nielsen 22/10/2007 at 14:59

  Jeg ser den allrede i Jalte størrelse for mig. Måske man skulle ønske “din bibel” i julegave?
  Dorte :0)

 • Reply Tone H 22/10/2007 at 15:48

  Anne, du er flink! Du har virkelig fått svingt pinnene i høstferien.

  Jeg har foreløpig ingen Cobblestone på pinnene, jeg jakter på riktig grønn farge. Har ikke klart å finne den som verken en farge eller som to tvinnet sammen. Det er kanskje en i Cascade 220, men jeg er ikke sikker på grønnfargen jeg ser på skjermen. Er snart inne i Ravelry (bør skje i løpet av natten!), og har tenkt å søke etter fargen for å se flere eksempler av den.

  Alternativet er at min mann får en Cobblestone i blått, for den fargen har jeg funnet. Og den planlagte Cobblestone til 13-åringen blir kanskje droppet. Vår sønn viser ingen begeistring over utsiktene til å få en hjemmestrikket genser av sin mor. Utakknemlig slamp.

  Kan jeg spørre deg hvor mye garn du har beregnet du vil trenge? (Pinne 4,5?)

 • Reply Liselotte 22/10/2007 at 16:34

  Hold da op, hvor den model er SKØN, Anne. Det er en smuk, grøn farve du har valgt og jeg er sikker på, at den ender, som en yndlingssweater 🙂

 • Reply Karen S 22/10/2007 at 16:51

  Den bliver da helt vildt skøn!!! Jeg synes at det er lidt synd for dig, sådan med alle de forhindringer du skal over (under?). Men den bliver god, og jeg kan godt forstå tøserne, at de også lige skal have en!

 • Reply Marie-Louise 22/10/2007 at 17:43

  Den tror jeg også at jeg vil strikke, skal bare lige finde et sted hvor bladet fås (det er nærmest flået væk) Børnemodellen er også ret fin:-)

 • Reply Bodil 22/10/2007 at 21:46

  Den er skøn – meget casual og rå samtidig. Og farven er blevet god synes jeg, fint med spillet mellem den grønne og den lyse grå. den kan godt virke lidt kedelig i helt ensfarvet. Har du skrevet hvilket garn du bruger?

 • Reply hannekludekone 23/10/2007 at 19:21

  Den er simpelthen så flot, den vil jeg strikke til mine drenge-børnebørn. Er der nogen, der kan fortælle mig, hvor jeg kan købe bladet? Jeg er novice mht at købe udenlandske blade!!!

 • Reply Anne 23/10/2007 at 19:46

  Bladet er, så vidt jeg har hørt, helt udsolgt, Hanne! Opskiften er også en herresweater, så måske skal du bare bruge en af dine andre opskrifter og så gi’ den det samme look ved at lave de retstrikkede riller på bærestykket.

  Jeg skal nok skrive ned, efterhånden som jeg får mig strikket igennem Amandas sweater, men jeg lover intet om hvor og hvornår, der vil blive lagt noget ud, okay!?
  En eller anden dag, så dukker der noget op 🙂

 • Reply hannekludekone 23/10/2007 at 21:25

  OK, selvfølgelig! Jeg følger med, og lægger du noget ud, er jeg taknemmelig. Men det er samme størrelse som de ældste drenge, ´så jeg vil kunne gøre det samme som “amerikanske Leslie”.
  Jeg må vist se at blive abonnent!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.