BUNDTER AF BLADE…

Bundter af blade…

Jeg har ikke været for hurtig til at få lavet mit bidrag til denne omgang af Hippiekluden, jeg er faktisk slet ikke kommet i gang med at strikke den, der har været så mange andre projekter.

Men nu har jeg noget klar, Bundter af blade, et let lille mønster, der hurtigt er lært udenad.

Jeg synes, det er så fint med den vandrette lænke hen over bladene, og hvis man strammer den en anelse mere, end jeg har gjort, så laver den faktisk en let smock-effekt.

Værs’go – i kan hente opskriften lige her

Lænke på Bundter af blade…

Comments

 1. Susanne HS says

  Anne, du er altså mere end almindelig gavmild !
  – 1000 TAK for endnu mere dejlig inspiration !

  Jeg har slet ikke fået spurgt, – om du har købt din flotte grønne NORO Cashmere Flavor af Vibeke G. på Fanø ? Den farvekombination har jeg længe været forelsket i, – men var bange for om der var for meget lyserød i den til mig (-jeg blir´grissefarvet i lyserød!), – så jeg endte med knap ét kg. af to af de andre farvekombinationer…. ;o)
  – Fortsat god søndag til dig og dine! :o))

 2. says

  Velbekomme, Susanne! Men nu varer det altså også lidt inden der kommer mere af den slags fra min hånd, jeg vil jo hellere bruge tiden på at strikke :-)

  Garnet er lige netop købt hos Vibeke, det er så smukt så smukt, og jeg synes altså ikke, at der er ret meget lyserødt i, du ville bestemt ikke blive til Miss Piggy.
  Hvilke farver købte du mon?

  Ogås go’ søndag til jer hjemme i synnejylland…

 3. Hanne says

  Det er bare et flot mønster, du har fundet frem…..det er skønt med noget nyt :-) Liselotte har ret, det er lige til en klud til din varmeelskende hals…….
  Vi har slap søndag, det blev sent i går. Tommy snakker godt nok om skovtur, men……

 4. says

  Hva’ med at køre herud i stedet for i skoven? Mændene kunne få sig en kop mocca og vi kunne strikke en pind…

 5. Krista says

  Tak Anne…….tak fordi du gider! Og jeg sætter vildt meget pris på det! Der er nu noget ganske særligt ved alle dine bladmønstre……de er smukke og jeg satser på at de 2 nye er næsten lige så lette at strikke, som det fra hippiekluden.

  Tanker til dig fra Krista.

 6. Hanne says

  Årh, øv Anne. Jeg har først set din kommentar nu, det kunne vi ellers godt have trængt til :-)

 7. says

  Det var så lidt, Krista, jeg er glad for, at der er nogen, der har lyst at bruge dem, det er hyggeligt!
  Jeg kan se, at “Bundter af blade” er downloadet 45 gang siden middag, så ud over jer, der har kommenteret her, så er der da et par stykker eller fem, der måske også synes om det 😉

 8. says

  Ja, du kan godt føje mig til antallet af downloads – lige om lidt. Her venter en spole silke og hør på et tørklæde, det kunne blive dit mønster!

 9. says

  Det er et rigtig flot mønster Anne, men det er åbenbart ikke min dag i dag, for jeg kan simpelthen ikke greje p 5 :-(

 10. says

  Det er lidt svært at forklare her, Gitte, men du skal ind og hente garnet, og så hive en lang lykke frem mellem pindene og op til den første maske på venstre pind og så strikke dem sammen.

  DU kan komme forbi til en kop kaffe, så skal jeg vise dig det :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>