For hjerte og sjæl, Gode sites

TIRSDAGS-HERLIGHEDER…

25/02/2014

Min helt egen...

Til pigerne...

Choko-trøffel...

I søndags var jeg så svineheldig at vinde en Keep Cup hos Purestyleliving, uha som jeg blev glad, for jeg har længe ønsket mig sådan en lille kulørt plast-sag til at have teen i, når transporten fra Silkeborg til Ikast skal klares i morgenmylderet.

Hvorfor jeg ikke har fået anskaffet én, har jeg egentlig ingen anelse om, plejer at være god nok til at finde og købe det, som jeg tænker giver god mening eller er nødvendigt, og en Keep Cup giver i alle tilfælde god mening, når man – som jeg – tilbringer meget tid i bilen på vej til og fra alle mulige og umulige steder.

Vi har andre termokrus her på adressen, bevares, men alle er sorte og har en uforklarlig høj forsvindingsprocent og der er aldrig nogen, som kender noget som helst til det. Væk er de bare og dukker der én op, så er det i alle tilfælde aldrig lige præcis min…

Men nu er det slut med den slags, for min nye kop har lige præcis sin helt egen farve, ingen andre som den i skabet og jeg vil jo så let som ingenting kunne genkende den i hånden på en af mine smukke tre.
Og så er det jo ind imellem også sådan, at når det regner på præsten, så drypper det på degnen, og da Joan skulle pakke kassen med min gevinst, så købte jeg en kop til hver af pigerne og hun sørgede for, at de kom med i samme ombæring.
Så nu er der da slet ingen undskyldning for at nole sin mors kop.

Blå til Amanda.
Pink til Laura.
Aqua til Sophie.

Ingen tvivl om hvem, der skulle ha’ hvad.
Og så har jeg byttet lågene om på Lauras og Sophies, så de nu går linen helt ud på yndlingskuløren…

I pakken lå der også fine slikkepinde, en dejlig håndskrevet hilsen fra Joan med den gode butik og sørme også en lille ekstra forkælelse i form af et glas frysetørret kaffe med chokoladetrøffel-smag, jeg glæder mig til at brygge mig sådan en kop choko-kaffe og sippe den af min nye kop.
Måske på årets første havedag i weekenden.
Måske som afløser for mynte-teen i morgen tidligt.

Måske allerede i aften til en sofa-sid-ned med strikketøj og hyggeligt selskab af ældstebarnet, som er eneste kylling under vingen i dag.

Ind imellem er livet faktisk lutter af lagkage. Og Keep Cups.
Og gode netbutikker.

Jeg vil i alle tilfælde gerne anbefale dig et smut forbi Purestyleliving.
Forbi kopperne og alt det andet lækre.
Man kan jo nøjes med at kigge.

Måske…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Monica 25/02/2014 at 21:19

  Den termokop må jeg se på, for jeg mangler i høj grad en, som både er pæn og holder drikken varm.

 • Reply GitteG 26/02/2014 at 09:54

  ej hvor er de dog rigtig fine i farverne. Ganske fristende.

 • Reply Abildjyden 27/02/2014 at 07:53

  Det er så vidunderligt at være den heldige. Og det så er noget så lækkert.

  Skal lige tjekke siden, det kunne være en god ide til alle mine togrejser. En god besparelser, trods jeg har dsbplus rabat i 7eleven.

  Godt det er piger du deler med, da sønnen min boede hjemme hjalp det ikke med farve forskel, hverken på håndklæder, kopper, madkasser etc. Det var altid det der stod først for, ikke for mig/yngstedatteren, men for ham.

  Krydser fingre for det bliver have vejr i weekenden.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.