Lækkerier

JULEDE MANDLER…

17/12/2012

Tora er rejst mod Oslo, sneen og sin egen dejlige familie igen. Her blev lidt tomt, da hun var taget afsted, for pokker hvor har vi nydt hendes selskab.

Med sig i bagagen havde hun dansk design, juleklip, nye seje klude fra Sophies butik og selvfølgelig også lidt spiseligt. HUn kom med lutfisk, rakfisk og aqvavit og rejste afsted med en klapsammen med flæskesteg og en håndfuld snackmandler med lakrids og choko. Lidt måtte hun selvfølgelig ha’ at spise på den laaaaange flyvetur.

Trænger du også til en lille mandel med smag af både sødt og stærkt, så ligger der en lille anvisning på Over Kælderens FB-side.

Enkle at lave, gode at spise og nærmest tæt på sunde…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Marina 17/12/2012 at 09:03

  Ja de er gode. Min søster lavede nogen magen til sidste år og dem råelskede jeg. Hav en dejlig, dejlig dag.

  • Reply Anne 18/12/2012 at 22:49

   Jeg elsker både mandler og lakrids, Marina, så der er dobbelt op på fornøjelsen her.
   Og dagen blev herlig, håber at din blev det samme…

 • Reply Sonnie 17/12/2012 at 09:05

  De lyder lækre de mandler, de skal prøves i weekenden.
  God dag.

  • Reply Anne 18/12/2012 at 22:50

   Glæd dig, Sonnie, så længe det varer for pludselig er de væk 😉

 • Reply Anne-Mette 17/12/2012 at 21:15

  Opskriften ér sakset!!! Uhmm… dem glæder jeg mig til at lave

 • Reply Tora 18/12/2012 at 14:10

  Kjære Anne, jeg er så glad for at dere hygger dere like mye som jeg har gjort, for det merker jeg jo at dere gjør. Det var også så deilig å spise aftensmatpakke fra din hånd på flyplassen, og så de nydelige mandlene da klokka var blitt altfor mange og jeg ennå ikke var kommet hjem. Jeg er varm om hjertet etter dagene sammen med dere, og gleder meg allerede til neste gang vi ses. Men først jul med mine egne vidundere. Og gjett om jeg skal lage en porsjon av de mandlene!

  Hils jentene!

  Klem fra Tora.

  • Reply Anne 18/12/2012 at 22:51

   Kys, klem og tanker tilbage til dig, Tora, vi er glade for, at du er i vores liv…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.