Inspiration, Jul, Lidt af hvert

NU UDEN CIGAR…

20/11/2012

På lørdag slæber vi også et par cigarpressere uden cigarer med.

Tungt gedigent og godt brugt træ, der har været brugt til at presse små fine cigarer med, men da vi efterhånden alle sammen er holdt op med at ryge, så kan vi vel lige så godt sætte andet rygende der i. Eller i alle tilfælde brændende.

 

Jeg er vild med den, den ville passe så vældigt fint ind i mit julehus, men først er der andre, der får chancen for egen produktion af havanesere, hvis det måtte være lysten…

 

Tags af træ med kulørte bomber og kørebane af washi har vi også. Med velduftende læderstrop så de kan sættes på gaver, på træer, på nøgne grene sammen med en enkelt neon pompon eller hvad man nu kan finde på af julenarrestreger. Jeg lægger et par billeder på Flickr, for jeg kæmper med at få billeder ind i indlæggene på bloggen.

 

Vi har mange gode ting i vores store trug og gamle vinkasser. Vi håber selvfølgelig, at rigtigt meget af det kommer til at pynte i andres julehjem. Og vi glæder os til at møde jer, der finder vejen til Nygade…

 

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Jette 20/11/2012 at 18:54

  De skal nok blive solgt med den præsentation her – og ikke til at presse cigarer i !!
  : )

 • Reply Irene 20/11/2012 at 21:27

  Dén træplanke gad jeg godt at eje! Tror desværre ikke jeg kan komme på julemarkedet….

 • Reply Tora 21/11/2012 at 18:27

  Sukk, jeg er simpelthen noen uker for sent ute, skjønner jeg..

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.