For hjerte og sjæl, Nye rammer

DEN DEJLIGSTE MORGEN…

25/05/2012

En åben dør ud i det smukkeste danske sommervejr giver smil om munden og i hjertet.

22 grader på veranden, hvor duften af nyvaskede havehynder og tæpper til græsplænedaserier blander sig med morgenluftens noter af græs, syrener og muld.

Nugga ligger derude og chiller, hun forstår at nyde livet, den store bløde hvide. Og lige om lidt vil jeg sætte mig med mine fødder på hendes mave og sippe min te og læse og bare nyde at være. Være stille, være til, være glad og være rigtigt godt tilfreds med alt det, som er smukt, lyst og godt denne morgen…

 

Jeg er kommet til at holde så meget af vores lille lejlighed her i byen  –  okay lille er den ikke mere efter at etagen ovenover er kommet i spil  –  her er så dejligt og den veranda her ved mit værelse, den er fantastisk. Som et ekstra rum, helt privat og så svævende oppe imellem nyudsprungne træer og blå himmel. En lille bid af paradis.

 

Om eftermiddagen er der uligeligt derude, ren stegeovn og det er lige før at pelargonierne falder besvimet om, men så er der heldigvis god plads under træerne i haven og byens lyde og glade børnestemmer fra børnehaven tæt på lægger dejlig baggrundsmusik på timerne ude…

 

Men om morgenen og om aftenen og hele dagen på de køligere og måske regnfuldedage, så er der bare helt vidunderligt.

Amanda og jeg har bestemt os for, at der må bygges en flydeplads på derude, nogle paller og en madras og så en bunke puder og bløde gamle bomuldstæpper. En lampe kan der vel også monteres, så der kan læses i aftenmørket og på regnvejrsdage.

Den gamle lejer har efterladt nogle hvide persienner derude, de bliver erstattet af nogle bambusrullegardiner senere i dag, hvis jeg da kan finde dem i de rigtige mål her i omegnen.

Og lægger vi os for alvor i selen, så skal der bankes en netdør sammen, så vi er fri for summende myg og allervigtigst at vi kan være derude uden frygt for Otto-flugt, når han nu om en uges tid flytter ind her hos os.

 

Kan i se det for jer? Jeg kan sagtens –

og det ser knaldhyggeligt ud.

 

Jeg hopper derud og nyder det som det er lige nu og vil glæde mig til, at der som et herligt supplement også bliver plads til at ligge ned og dase…

 

 

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply Charlotte Thaarup 25/05/2012 at 08:21

  Jo, da – det kan jeg også se for mig – og det ser så hyggeligt ud:-)

 • Reply Haust 25/05/2012 at 08:49

  Det høyrest finfint ut!! Hyggeleg å få ein titt inn på verandaen din, og så skriv du så godt! Eg er så glad for at du framleis er her i bloggen din! 🙂

  Nyt forsommardagen!

 • Reply Marie 25/05/2012 at 10:54

  Ja, Anne det er den dejligst morgen……
  I dag pakker vi til at tage over til vores lille skovhytte, den er nu klar til sommeren… nu med nyt køkken. Det bliver så dejligt.
  Den ligger bare 7km herfra, så jeg har stadig mine skønne børnebørn indenfor rækkevidde….det kan ikke være bedre!

  Jeg kan sagtens se din “sommeveranda” for mig, den bliver så skøn!!!
  Du forstår også at “SÅ” hygge om dig og Amanda, det varmer altid at læse din blog.
  Rigtig god Pinse til jer!!!

 • Reply Gitte 25/05/2012 at 12:37

  En fantastisk oase i har der midt i byen, når du viser billeder fra dit hjem glemmer man at det ikke er ude på landet.

 • Reply susanne 25/05/2012 at 14:23

  Jeg synes at I er endt med en super hyggelig bolig, det virker bare så skønt, at jeg bliver helt misundelig… håber virkelig at lykken tilsmiler Jer fra nu af, det fortjener I bare så meget…

 • Reply Annegrete 25/05/2012 at 16:36

  Ja, sikke en dejlig stemning. Når man bor i lejlighed er det et must at komme ud. Desværre har vi ingen veranda. Kun en karnap, hvor lyset vælter ind. Men heldvis har vi en sejlbåd, hvor vi kan tage ned og trække vejret. Så smukt med de lyserøde pelagonier.

 • Reply Helle 25/05/2012 at 18:26

  Det ser dejligt ud, har man én gang i livet haft en “udestue” kan man hurtigt komme til at savne sådan en. Hvis I har rigeligt plads til en flyder kan jeg anbefale en af de høje luftmadrasser her ligger man fantastisk – og med et par tæpper over ser det også helt hyggeligt ud 🙂 Måske man skulle se om ikke der kunne blive plads til vores flyder på terassen igen.

 • Reply Tante T 25/05/2012 at 19:55

  Åhh jo, jeg ser det tydeligt for mig. Det er vist ren zen i jumfruburet 🙂

  • Reply Tante T 25/05/2012 at 19:56

   Jumfru! Kan det mon bruges i wordfeud?

 • Reply Trine F 25/05/2012 at 20:38

  Der ser så skønt ud i jeres lille lejlighed, jeg ser tydeligt jeres drøm af en veranda for mig, har selv paller med en dejlig springmadras, liggende på min terrasse. Det er så skønt 😉

 • Reply Sidsel 25/05/2012 at 20:51

  Det lyder og ser ud som et lille himmerige:-)
  Spændt på Ottos ankomst. Jeg er flyttet på øen og Miller og Rommer har jeg lukket ud og de er først kommet ind kl 22.

 • Reply Hanne 26/05/2012 at 08:07

  Den lyder rigtig dejlig jeres veranda. Har du tænkt på muligheden for at sove derude om natten, hvis vi får varme sommernætter i år. Jeg er selv ved at indrette en soveplads på min veranda – det er så dejligt at sove udendørs 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.