Lækkerier, Mad, Opskrifter

SENSOMMERDESSERT…

08/09/2011

Amanda og jeg skal ha’ middagsgæster i dag, de første i vores nye bo.

Vi glæder os og har hygget os med at lave mad i det lille køkken, skulder ved skulder, tæt og godt, og så med et lille suk over håndopvaskeriet.

 

Der skal trækkes i bordet og dækkes fint og lyst og jeg ved helt sikkert, at vi får gode hyggelige timer i aften…

 

Jeg har været i haven og hente æbler ind fra et bugnenede træ, i søndags forsynede det os gavmildt, da vi trængte til gammeldags æblekage med makroner og i dag dumpede det store fine æbler ned i min favn, da jeg ruskede let i en af de tunge grene.

 

Amanda har udhulet og prikket i skrællen og jeg har rørt en god marcipan med bær og kanel og efter en tur i ovnen, når den tid kommer, så bliver det et sød og sensommeragtigt punktum for måltidet…

 

Til 5 store æbler rørte vi fyld af – og det bliver cirkamål dette her for der er ingen vægt i det lille køkken –

125 g marcipan

1 dl flormelis

30 g blødt smør

1 tsk øko kanel fra Sri Lanka

50 g tørrede blåbær, der havde fået lov at svulme let i lidt Earl Grey.

 

Bagetiden bliver vel i omegnen af 20 min ved 180 grader og så skal vi ha’ en luftig flødeskumssky til…

 

 

 

 

You Might Also Like

9 Kommentarer

  • Reply ThinkingSpace 08/09/2011 at 14:59

    Uhmmmmn, hvor ser det godt ud! 😀

  • Reply Dorthe 08/09/2011 at 15:20

    Uhm, som du kan

  • Reply Helle 08/09/2011 at 15:39

    Uhm det lyder lækkert. God aften til jer 🙂

  • Reply Helle K. 08/09/2011 at 15:40

    Hvor er det lækkert 🙂 og jeg synes, at der er fint i jeres nye – lille – lyse hjem 🙂

  • Reply Dorte D. 08/09/2011 at 16:36

    Kan kun tilslutte mig alle de “uhm`ere” – den opskrift må jeg vist prøve.

  • Reply Trine Fox Maule 08/09/2011 at 21:22

    Uhm. Jeg gad (af flere årsager) godt være gæst ved dit middagsbord med hollandsk udtræk ;-).

  • Reply Frau Putz 08/09/2011 at 21:52

    Ahr men… der er jo ikke et øje tørt… Og jeg har også savl uklædeligt ned af min bluse 😉

    ~ Karina

  • Reply Haust 09/09/2011 at 08:57

    Dette ser knakande godt ut! Eg har ein skvett fløte i kjøleskapet som bør brukast snart, og eg trur jammen eg skal servere den saman med denne epledesserten i løpet av helga.

    God fredag til deg!

  • Reply Elisabeth 11/09/2011 at 19:59

    Det er så fint å kikke innom bloggen din Anne. Jeg lar meg friste av det ene og det andre. Du er en inspirator. TAKK!!!

  • Leave a Reply to Elisabeth Cancel reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.