Bagværk, Lækkerier, Opskrifter

HVEDE KLAR…

18/05/2011

Duftende og lokkende står der en stak hvedeknopper i køkkenet.

Men de skal ha’ lov til at stå, for vi skal først nyde dem i morgen aften, nyristede og lune til en god kop te.

 

Der ligger en opskrift på hvedeknopper lige her.

Vi bruger den samme igen og igen, der er ingen grund til at rode med det, der allerede virker…

You Might Also Like

16 Kommentarer

  • Reply Marianne 18/05/2011 at 17:22

    Uhmm, sikke en duft – den kommer lige ud af billedet :0)

    • Reply Anne 20/05/2011 at 08:47

      Jeg har lige spist en af de sidste nu, Marianne, den var også god og duftende 🙂

  • Reply yt 18/05/2011 at 18:24

    Tak, for opskriften.
    Kom vist til i et svagt øjeblik at love den hjemmebagte i morgen ;))

    Yt.

    • Reply Anne 20/05/2011 at 08:47

      Hjemmebagt er godt, Yt, vel nærmest bedst…

  • Reply Marie 18/05/2011 at 18:48

    Selvom jeg lige har spist, så ku´jeg godt klemme en af dine lækre hveder ned!!!!!!

    • Reply Anne 20/05/2011 at 08:48

      En lille hvede er der altid plads til, Marie 😉

  • Reply Liselotte 18/05/2011 at 19:09

    Gid jeg lige orkede, for jeg ELSKER dine hvedeknopper. De er VERDENS BEDSTE, er de 🙂

    • Reply Anne 20/05/2011 at 08:48

      Man må gerne spise hveder på andre dage, Liselotte, så næste gang du kommer, så får vi da et bjerg af hveder til vores te…

  • Reply Charlotte T 18/05/2011 at 21:18

    Dem må jeg have til gode – i morgen bliver det “købe-hveder”, vi har Landsmøde i kirken. Men her til aften nåede jeg lige en portion Brusebadsboller:-)

    • Reply Anne 20/05/2011 at 08:49

      Man kan ikke nå det hele, Charlotte, og du fik da lagt en god bund med en brusebadsbolle, så pyt med at købe hveden forsvinder som støv. når den lander i maven…

  • Reply Bodil 18/05/2011 at 21:45

    Hejsa Anne 🙂

    Bliver helt vild lækkersulten efter hjemmebagte hveder…UHMM hvor ser de lækre ud!!! Jeg når nok ikke at bage dem til imorgen aften, da jeg har gang i den helt store malertur af “hytten” her…. men opskriften skal helt sikkert gemmes 😉

    God bedehvededag aften til dig og dine…nyd de gode hveder og den skønne te 🙂

    • Reply Anne 20/05/2011 at 08:50

      Så er du klar til hjemmebagte hveder i forholdsvis nymalet hytte næste år, Bodil.
      God fornøjelse med malerkosten og nyd denne lille mineferie…

  • Reply Bodil 18/05/2011 at 22:00

    Glemte lige at spørge dig om, om det er rigtigt at hvederne kun skal hæve en gang…?!?

    • Reply Anne 20/05/2011 at 08:51

      Kun én gang, Bodil. De skal jo ristes og derfor kan man blæse højt og flot på langtids og dobbelthævning. De bliver nogle tørre skorper i løbet af ingen tid, men det er jo heller ikke meningen af de skal gemmes, de skal bare spises med det samme 🙂

  • Reply Sidsel 19/05/2011 at 14:08

    Dejligt med en opskrift, Anne… Men du skriver lidt om i fht alm boller, så er der skruet op for smør og æg…. Men der er ikke skrevet æg i opskriften…. Skal der det??
    Bedste bededag til dig:-)

    • Reply Anne 20/05/2011 at 08:52

      Ingen æg i denne her opskrift, Sidsel, men det kan sagtens æltes i, hvis man vil gå efter den helt fede udgave…

    Leave a Reply to Anne Cancel reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.