Bagværk, Lækkerier, Opskrifter

TRØSTE-VAFLER…

22/10/2010

Det, der skulle ha’ været en hygge sidste-ferie-dags-fredag blev i stedet til mange timer bag nedrullede gardiner.

Irriterende.

Ingen mignon-fromage- mignon spas her i dag.

Men med hovedet nogenlunde back-to-normal daffer jeg selvfølgelig i køkkenet.

Der er blevet bagt trøstevafler og nu skal de nydes af en mor og et barn, der begge er klædt i nattøj og har underligt hår.

Hvis du også trænger til lidt trøst eller bare en sød eftermiddagsbid, så er der en opskrift lige her

You Might Also Like

28 Kommentarer

  • Reply Helle K. 22/10/2010 at 14:44

    Det har I også fortjent – velbekomme 🙂 og håber hovedet holder…

    • Reply Anne 24/10/2010 at 10:15

      Det holdt, Helle, godt hjulpet på vej af heftige piller og kolde klude…

  • Reply Anne 22/10/2010 at 15:34

    øv med dumt ondt hoved i ferien…velbekommen, intet så godt som vafler 🙂

    • Reply Anne 24/10/2010 at 10:16

      Ja det er rigtigt surt bruge en feriedag på den måde, Anne, men vaflerne var en god trøst 😉

  • Reply Ea 22/10/2010 at 17:12

    Godt du har fået det bedre. Ville bare sige at det er rart at du har haft ferie, der har nærmest været noget nyt at læse hver gang jeg har klikket mig ind, som en overspringshandling fra min opgave ….
    God efterårsferie-weekend

    • Reply Anne 24/10/2010 at 10:18

      Uha, Ea, nu håber jeg ikke, at jeg har været skyld i så mange overspring, at du nu må springe hurtigere mod mål.

      Faktisk så har jeg nydt at have mere tid til at bloggen, min hverdag bliver mere og mere travl, og det ender med at bloggen må lade livet.
      Så hurra for en ferie, hvor der var god tid…

  • Reply Liselotte 22/10/2010 at 17:51

    Uhm, trøstevafler. Her venter trøstepæretærte med trøsteis 😉

    • Reply Anne 24/10/2010 at 10:19

      Det er godt, at vi ikke skal trøstes hver dag, Liselotte, så ville vi ende som tønder…

  • Reply Sylvia 22/10/2010 at 18:05

    Å, så synd formen ikke var helt på topp i dag. Men dette får vel være godt som medisin, nam nam.
    jeg leste om det du hadde skrevet da du var kokkelærling….en nydelig historie. Og du burde være stolt av deg selv. Og ja, mat er også mote…….. da tenker jeg på gryteretter og kinakål på 70 tallet, og pizza på 80 tallet. 90 tallet må vel være tiden for indisk, kinesisk og mexicansk mat?
    Har du noen svar på det?
    Ønsker deg en fin weekend uten hodevondt, med masser av strikk og hygge.

    • Reply Anne 24/10/2010 at 10:36

      Moden skifter vel over hele linien, Sylvia, tøj, bolig, biler, have og også mad. Hvorfor det lige bliver det ene og ikke det andet, det skal jeg ikke gøre mig klog på.

      Men vi kan vel ikke rigtigt sige os fri for at følge strømmen?
      Det er i alle tilfælde længe siden, at jeg har fået serveret kinakål og indbagt mørbrad, når jeg har været ude 🙂

      Også god weekend til dig, selvom den nu er ved at være slut…

  • Reply Tora 22/10/2010 at 19:14

    Du deler så herlige historier, den om kokke-Anne er en av de bedre. Håper du en dag igjen får ånden over deg og lager denne retten, og at vi får se deg med kosteskaftpasta og det hele. God helg!

    • Reply Anne 24/10/2010 at 10:37

      Du kan lige regne med, at den skal genskabes, Tora, og der skal nok komme billeder.

      Og så må vi jo ikke håbe, at jeg bliver fløjet væk på kosteskaftet undervejs 😉

  • Reply Lisbeth Bula 22/10/2010 at 19:25

    Håper det blir bedre i morgen! Jeg trøstet meg med vafler på blanke tirsdagen denne uken.

    • Reply Anne 24/10/2010 at 10:37

      Trøst er godt, Lisbeth, især når det smager sødt 🙂

  • Reply djohanne 23/10/2010 at 07:32

    Håber lørdagen er dig mildere stemt.
    Kærlige hilsner

    • Reply Anne 24/10/2010 at 10:38

      Det var den heldigvis, Hanne, undtagen da hele landets bank- og kortterminaler valgte at stå af, da vi stod i Bruuns Galleri for at købe vinterjakker.
      Pis oss’ da 🙁

  • Reply ThinkingSpace 23/10/2010 at 08:29

    Uhhhmmmnnn, måske trøstevafler er vejen frem? Tak for din kommentar inde ved mig, den ramte hovedet på sømmet. Jeg håber, din lørdag bliver god! 🙂

    • Reply Anne 24/10/2010 at 10:39

      Den kommentar fik du, Erika, fordi jeg lige selv havde pevet over, at ferie havde været for kort, og så var kommet til at få øje på, at jeg spildte tiden med at pive i stedet for at nyde, at der var 48 timer tilbage af den.

      Men vi skal også ha’ lov til det være sure, når bare vi huske at holde op med det igen…

  • Reply karen 23/10/2010 at 10:20

    ÅÅÅ nei, kjenner meg bare så altfor godt igjen – “de brutte løfters sykdom”…. 🙁
    Vaflene ser fantastiske ut – god trøst!
    🙂

    • Reply Anne 24/10/2010 at 10:40

      Lige præcis, Karen, det er så godt et navn for migrænens plager, jeg hader det virkelig…

  • Reply Therese 23/10/2010 at 11:57

    Håber det går bedre i dag 🙂

    Efter at ha’ læst dit indlæg, kunne jeg ikke lade være med at sympatisere i Tivoli, ved at købe en stor portion hjertevafler. Mums.

    • Reply Anne 24/10/2010 at 10:40

      Det var dejligt med lidt sympati, Therese, håber at de smagte dig 🙂

  • Reply Tina - omme i London 23/10/2010 at 23:02

    God bedring!

    • Reply Anne 24/10/2010 at 10:41

      Tak, Tina, det tog heldigvis bare en halv dags tid denne gang…

  • Reply Eva Bagger 24/10/2010 at 08:00

    Kære Anne.
    Rigtig god bedring.
    Jeg håber, at hovedet er tilbage i god form igen, så du kan blive i godt humør og få tid til Mignon-fromage-mignon 😉 Der er ikke noget værre, end hvis hovedet driller. Håber, at trøste-vaflerne gjorde underværker…
    Mange kærlige hilsner her fra det varme køkken, hvor stearinlysene er tændte og stemningen lun og god.
    /Eva

    • Reply Anne 24/10/2010 at 10:42

      Søndagshygge i det varme køkken, Eva, hos dig og hos mig, dejligt!

      Og du kan være helt sikker på, at menuen kommer på bordet indenfor overskuelig fremtid, jeg er nærmest helt besat af at skulle genskabe, det bliver så sjovt…

  • Reply Fossdal 24/10/2010 at 08:56

    Uhm… bliver helt lækkersulten. Elsker vafler.

  • Reply Anne 24/10/2010 at 10:42

    Vafler er godt, Fossdal, måske skulle du forsøde jeres søndag eftermiddag med sådan en portion.

    Og så velkommen hertil…

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.