Bagværk

BRYLLUPSKAGE-BAGE-DAG…

20/06/2008

Mandelbunde…

Chokoladecreme med chili og cognac…

Grape- og safranmousse…

Ind imellem er jeg lige lovlig frisk, især omkring aftaler, der ligger lidt fremme i tiden.

For nogle måneder siden da var det piece of cake at skulle bage og stable en bryllupskage til 100, i dag er det måske lidt mere opmærksomhedskrævende, end jeg havde i mente den dag.

Men det er nu lige meget, for mens jeg står der ved det lange køkkenbord, så tænker jeg nu så godt, og smagsprøverne, dem må man jo nødvendigvis ta’, og de er ikke så ringe endda…

You Might Also Like

9 Kommentarer

  • Reply Bebiane 20/06/2008 at 15:28

    Kender det godt Anne, nogen gange er vi for hurtige, pyt du har det så godt bagefter, for du har været med til at glæde andre.
    Knus fra Bebiane

  • Reply miri 20/06/2008 at 15:44

    Noget af e n opgave ! Du er jo nød til at smage 🙂

  • Reply anne (den anden af slagsen) 20/06/2008 at 17:36

    Ja hvornår får man lært at sige NEJ. Således stod jeg tre timer i går i et kast-en-lagkage-bod på skolen (ikke mig der skulle kastes på dog) fordi jeg kom til at forslå noget sådan til et planlægningsmøde for årets sommerfest.
    Og i dag har jeg bagt pizza til 80 mennekser til den nu overstået sommerfest i børnehaven. Sjovt nok var det også mig der lavede æbleskiver til julebazaren og stod for træpyntning på skolen.
    Håber din kage bliver et hit….Hurra for smagsprøver.

  • Reply Helle K. 20/06/2008 at 17:49

    DEN glæder jeg mig til at se – sådan i oprejst tilstand 🙂 og smagsprøver er et must. 🙂 God fornøjelse.

  • Reply Annette 20/06/2008 at 18:49

    Uhm, det lyder godt!
    Det er vist også lige en bryllupskage efter gemalens smag – han kan ikke lide dem alt for søde – det rører nu ikke mig, men din lyder rigtig spændende.
    Og vi får vist testet nogle bryllupskager for tiden – i morgen skal vi på den igen – og lørdagen efter… 🙂

  • Reply kagekonen 20/06/2008 at 21:21

    så sandt så sandt… har lige lagt sidste hånd på bryllupscupcakes til 110… Glæder mig til at se dit færdige resultat og høre nærmere om indholdet.

  • Reply Tina 21/06/2008 at 06:51

    Men lækker ser den ud!

    Glæder mig til et efterbillede hvis vi får et. :o)

  • Reply Hanne 21/06/2008 at 07:14

    Vi vil se kage :o)

  • Reply Anne 21/06/2008 at 10:53

    Både det, Bebiane, og så jeg nyder det nu også selv, når først jeg er kommet i gang 🙂

    Ja, det er jeg jo, Miri, så det bliver ikke en nul-sukker-dag i dag…

    Jeg sagde egentlig ja med glæde, Anne, og sådan har jeg det stadigvæk, jeg vil gerne lave den, men der var pludselig også så meget andet på programmet, at det der skulle ha’ været en hyggelig fornøjelse blev et stressmoment af den energi-ædende slags.
    Og så bliver jeg i virkeligheden nok aldrig god til at sige nej, for jeg vil gerne være med…

    Vi må se om det er til at fotografere i det mørke køkken der er i festhuset, Helle, jeg nægter blitz og neonrør, det vil sgi tage enhver skønhed af kagen 😉

    Den er ikke ret sød, Annette, frisk vil jeg kalde den, og så kommer der oceaner af jordbær på, og de letter også smagen.
    Ha’ en hyggelig festdag…

    Ja, Kgekone, smagsprøverne er ikke det værste ved dette her arbejde, vek 😉
    Jeg er så imponeret over, hvad du tryller frem, du er så dygtig, og laver både sjove og smukke ting.
    Min “stil”, hvis man kan kalde den sådan, er ikke sådan kagekunst på den måde, som din er, min er mere løs i det, intet chokolade eller glasur arbejde, bare skyer af blød “guf”-masse og så masser af rosenblade og frugt.
    Det er herligt at der er masser af forskelligt at lave og inspireres af 🙂

    Den er skide lækker, Tina, og jeg ville ønske at jeg havde lavet bare en lille miniature udgave til os selv.
    Billeder kommer meget an på lyset, så måske kommer det ikke noget…

    Du vil og du vil, Hanne, du må hoppe i bilen og komme her over, det er umuligt at fotografere de der 2 meter hvide overdådighed 🙂

  • Leave a Reply to Tina Cancel reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.