Mad

FASTFOOD…

22/05/2008

Pirog-parat…

Fyld på og i…

Klar til ovn…

Snyde sauce…

Vidunder-bløppet…

1-2-3 spis…

Butterdej, skinke, hvidløgsost, peberfrugt, forårsløg, basilikum, kagerulle, sammenpisket æg, gaffel, bagepapir, ovn, bage bage bage, og Spiiiiiiiise!!

Nå ja, der var også lige snyde-saucen, peberfrugt, forårsløg, hvidløg, sautere sautere, færdig tomatsauce og vand, koge koge, et bløp fløde, blende blende, og så var der en ganske udemærket dyppelse til ris og pirog.

Aftensmad på 30 minutter, ahhhhhh….

Dagen i dag løb fra mig der omkring spisetid, der var et par svømmeaftalter, der lå hen over madlavningstiden, så kom der en telefon på tværs, og bagefter en nabo, så da jeg endelig nåede ind til køkkenbordet, så skulle det gå stærkt, der stod et par sultne teenagepiger og hoppede med åbne munde, ganske som et par fugleunger, mad mad mad.

Og mad fik de, hjemmelavet fastfood, helt sikkert med en fedtprocent på linie med et Whopper-meal, men hvem tæller, ikke jeg, ikke i dag, for en gang imellem skal der være plads til kalorier og fedt af knap så herlig herkomst.

Vi fik mad, det var hjemmelavet, det var godt og det var frem for alt hurtigt…

You Might Also Like

10 Kommentarer

  • Reply Charlotte Illum Larsen 22/05/2008 at 19:55

    Jeg kunne godt ha klemt en af dem ned… mmmmm – og hvor er fløde dog et herligt krydderi…. lidt på linie med bacon… 🙂 Knus fra Ærø

  • Reply hannej 22/05/2008 at 20:03

    Hjelpes, så sulten jeg ble nå!! Flott blogg du har 🙂

  • Reply miri 23/05/2008 at 07:16

    Det er godt nok lækker fastfood!
    I øverigt- er jeg helt vild med farverne i den lille top 🙂
    Jeg elsker de blide natur farver og jeg elsker de vilde og sjove farver.

  • Reply Anne (den anden af slagsen) 23/05/2008 at 07:24

    Den slags fastfood kan vi li, med det ekstra fedtinhold eller ej.

  • Reply Tina 23/05/2008 at 09:25

    Du ka’ skisme da også bare lige det der, tror lige jeg printer din fastfood ud. ;o)

    Rigtig god weekend.

  • Reply Astrid 23/05/2008 at 10:59

    Ummm – hvor ser det dejligt ud! Det nummer skal jeg vist lige gøre dig efter en dag! 🙂

  • Reply Tina Poulsen 23/05/2008 at 11:04

    For søren hvor ser det lækkert ud….mumsss…
    Findes der en opskrift for dummies??? 🙂 Jeg tror min familie ville elske at få det serveret en dag! OG jeg ville elske det frem for usund fastfood!!

  • Reply Marianne 23/05/2008 at 11:27

    Mums – er der rester? kan jeg nå det?

  • Reply Anne 23/05/2008 at 12:59

    Ja de to ting, de kan altid booste en flad ret en smule, Charlotte!

    Tak skal du ha’, Hanne J, og så håber jeg, at du fik noget at spise 🙂

    Det var ikke så ringe endda, Miri, og toppen, den er jeg også ved at vænne mig til…

    Ja vi kan så, Anne 🙂

    Du printer bare alt det du vil, Tina, og også god weekend til dig…

    Det smagte dejligt, Astrid, i alle tilfælde bedre end en slatten burger!
    Nummeret er let at gøre efter, så kast dig bare ud i det…

    Altså Tina, dette her er jo opskriften, sådan på min måde 😉
    Du må bruge billederne og de få ord som guide, og så bage pakkerne ved 200 grader i sådan cirka 20 minutter.
    Husk at pensle kanterne med æg, inden du trykker sammen med en gaffel.
    Du kan sagtens, bare i gang med dig, du ikke-dummie…

    Ja, Marianne, der var en enkelt lille rest, men den har jeg lige spist kold med en tomat til, og det var faktisk ganske godt.
    Men en anden gang måske 🙂

  • Reply Tina Poulsen 23/05/2008 at 21:15

    Hmm lover jeg prøver snart!!! for søren hvor mine tænder løber i vand!! 🙂

  • Leave a Reply to Astrid Cancel reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.