Bagværk

BLØDT BRØD TIL EFTERMIDDAGSTEEN…

26/03/2008

Safran…Appelsin…
Vi må ha’ lidt hjemmebag til at forsøde eftermiddagen med, så der laves solskinsgule boller efter en opskrift i det nyeste nummer af Boligliv.

De dufter forrygende af appelsinskal og safran, vi satser på, at de smager lige så godt…

You Might Also Like

8 Kommentarer

  • Reply Catarina 26/03/2008 at 17:14

    Hold das helt op, de lyder da spændende. Jeg har aldrig brugt safran til bagning. Du bliver nød til at tage et billede af en af bollerne når de er færdige. 🙂

  • Reply Sifka 26/03/2008 at 17:33

    Vil det sige at jeg skal ned igen?? Bare for at købe Boligliv. Var de så gode??

  • Reply Jeannette Mariae 26/03/2008 at 19:42

    Uhm lækkert, Anne – appelsiner og safran. Og med den tekst og de billeder, kan jeg jo næsten dufte og smage dem også. Håber Amanda er i bedring 😉

  • Reply Helle Koed 26/03/2008 at 20:59

    Ihhh… det er flotte billeder! De farver er jo fantastiske! 😀
    Jeg følger trop og køber Boligliv i morgen! 😛
    – smagte de godt? 🙂

  • Reply Rikke 26/03/2008 at 21:50

    Det ser spændende ud, må jeg sige. Det er dejligt med nogle farver.

  • Reply Anne 26/03/2008 at 23:21

    Billederne er taget, Catarina, og du må altså forsøge dig med safran til bagning, det er så godt!

    Ned ad trappen, ud på gaden, ind i kiosken og så tilbage igen, Sifka, det blad er da en lille udflugt værd 😉

    De to orange råvarer klædte hinanden godt, Jeannette Mariae, både på billeder og i smag.
    Og tak, Amanda havde det en smule bedre, da hun blev puttet her til aften…

    De smagte forrygende, Helle, så køb du bare bladet 🙂

    Farve er altid godt, Rikke, det synes jeg i alle tilfælde…

  • Reply fru Larsen 27/03/2008 at 14:31

    Det lyder lækkert, også smager de garanteret skønt. Super flotte billeder du har taget.

  • Reply Jonna 27/03/2008 at 19:37

    Har heller aldrig brugt safran lyder godt så det vil jeg prøve næste gang der skal bages boller her.

  • Leave a Reply to Anne Cancel reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.