Lidt af hvert

2 MÆND MED GUITAR…

03/05/2013

Amsterdam...

Herning...

Mayer...

Denne uge her er vist en af de heldigste og dejligste jeg har haft LÆNGE!
Og der er stadig 3 dage at tage af, hvad mon det ikke ender med?!

I tirsdags fik jeg billetter til John Mayer i Boxen i Herning.
Allerede nu får jeg lykkebobler inden i, når jeg forestiller mig den aften i oktober, hvor jeg kan lade mig sovse ind i kælen stemme og gode guitarriffs.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at det bliver en skøn oplevelse.
En lækker snack af en mand, smukke ballader, rå inderlighed og en ret ferm håndtering af guitaren.
What’s not to like…

Som jeg skrev forleden, så skal jeg til Amsterdam på konference om 2 uger, og ret tilfældigt opdagede jeg, at Mads Langer skal spille dernede samtidig.
Og ved i hvad?!?

Nu har jeg også billetter til det.
Det bliver en så fin oplevelse af få en forårsaften i godt selskab af et par dejlige kolleger.

Jeg nåede ikke at få billet til Langers tour i DK og selv om jeg ved at der bliver rig mulighed for at høre ham til sommer på Grøn Koncert og til forskellige festivals, ja så er der bare noget over den tætte stemning, som et fedt spillested kan tilføre en koncert.

En mand, en guitar, gode sange, som vi kan skråle med på og senere en god oplevelse af tænke tilbage på sammen med dem, som jeg deler en del af mit jobliv med.

Så altså 2 koncerter, som jeg rigtigt godt gider, i hus inden for få dage.
Lykkeuge.

Og 2 mænd med guitar og god sangstemme.
Jeg må ha’ mig bare en enkelt af slagsen en dag…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Ulla V. 03/05/2013 at 09:36

  Først hjertelig tillykke med Amanda. Sikke en dejlig dag til fødselsdags festivas.

  Det er så fedt når man skal høre de sangere som man holder allermest af. Jeg sad lige og var ved at tage et billede til instagram om selvsamme emne. For 30 minutter siden fik vi – Emil og mig – billetter til Wiz Khalifa i Falconersalen i efteråret, og forleden fik jeg en forskuds fødselsdagsgave fra Christian og mine elskede børn. En heldagsbillet så jeg kan høre Prince på Skanderborg Festival – og så har Anne-Sophie, min søster og niece overrasket mig ved at slå følgeskab.. 🙂 Det er dejligt at glæde sig…

 • Reply Heidi Kjeldgaard 03/05/2013 at 11:33

  Hold nu op, det lyder fantastisk. Rigtig od fornøjelse med begge de herrer. Jeg ‘nøjes’ med at høre Mads Langer i juni(igen) herni Sønderborg . Denne gang en koncert i det fri. Det glæder jeg mig osse til.
  Men jeg gad så absolut også gerne høre John Mayer!!!!

  Go weekend. Den kan da kun blive god!!!

 • Reply Pia Jul 03/05/2013 at 20:04

  Jeg var så heldig at høre John Mayer i Forum sidst han var her – og du kan godt glæde dig – både en fryd for øre og øje :-))

 • Reply Jill 08/05/2013 at 18:02

  Du kan godt glæde dig til Mads Langer, Anne… Han er helt fantastisk live!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.