Lidt af hvert

TIRSDAGSPUSLERIER…

19/02/2013

TULIPANER...

KLASSISK...

ORANGE OG FYLDT MED C...

1000 TRANER...

Jeg er hjemme i dag.
Hjemme fra job fordi jeg har en datter, der svimler rundt og ikke skal være alene.

Så jeg har arbejdet med et oplæg, som jeg skal holde i Frederia i næste uge og også fået kigget lidt på alle de aftaler og opgaver, som venter i dette forår.
Jeg har klaret telefonsamtaler med samarbejdspartnere og har også en aftale om en samtale på Skype senere i aften, så det er ikke sådan at barnets første sygedag har været mors lange dovendag.

Sådan har det ikke været…

Men ind imellem alt det andet, så har der også været tid til at sidde og holde om og tid til at lytte på nogle af alle de ord, som Laura har rigtigt mange af. Jeg holder meget af og er også meget taknemmelig for, at jeg har nogle døtre, der gider at dele og som tænker, at jeg er sådan en mor, som gerne må vide det meste.

På fredag skal hun på studietur til Istanbul, jeg er mindre urolig for det, end jeg var for skituren til Bad Gastein, tænker at der denne gang er mere ro og flere faste aftaler, det er godt for både de unge og for de forældre, der venter hjemme.

Laura er selvfølgelig urolig for om svimmelheden forsvinder inden fredag, men mon ikke den gør, når hun nu sørger for at hvile og sove.
Hun ligger på sofaen i stuen, så jeg er lige i nærheden, sådan er det bedst.
Om lidt vil hun forsøge sig med nogle lektier, dem er der mange af og der skal helst være styr på det hele…

I eftermiddag har der også været tid til at folde et par kulørte traner, som jeg skal ha’ med til en veninde på søndag, hun kunne trænge til en farveklat og jeg havde en stor stak blankt og kvadratisk papir til at ligge og jeg tror, at der bliver traner til både hende og mig, for sådan en kulørt flok kunne også hænge ved mit arbejdsbord.

Så sygepleje, arbejdsliv og tranefoldning har kunnet gå hånd i hånd hen over dagen og faktisk har jeg her sidst på eftermiddagen også fået oprettet en profil på en side, hvor man kan bytte boliger.
Det er en ferieform, som jeg længe gerne har villet prøve, og nu hvor det bare er mig, der bestemmer omkring den slags, så skal tanker og ønsker forsøges omsat til handling.

Men mere derom en anden god gang.
På denne tirsdag er der ikke plads til ret meget mere end en konsultation på Skype og så en stak langhalsede papirfugle.

Stille puslerier, målrettet job-barbering og en enkelt alvorlig snak, sådan kan en tirsdag fint se ud…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply marianne 20/02/2013 at 11:46

  må vi ikke se hvordan sådan nogle traner ser ud 🙂

 • Reply Susanne 20/02/2013 at 17:27

  Der er rigtig mange der har en virus i øjeblikket, der giver svimmelhed og massiv træthed. Heldigvis varer den ikke så længe, så mon ikke hun slipper af med den i tide. God bedring med hende.

 • Reply Inge 20/02/2013 at 18:23

  Lyder spændende med dine ferieplaner. Så lige for mig, at Jude Law trådte ind ad døren i ferieboligen som i The Holiday. 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.