Hjemme, Nye rammer

FLYTTEKASSEALLERGI…

18/01/2013Kan man mon ha’ det?
Allergi overfor kasser af pap? Den slags kasser, som man bruger til at pakke sit liv ned i, når man skal bevæge sig fra et sted til et andet?

Lyden af en kasse, der slås sammen og siderne, der hvæser af hinanden, mens de bukkes rundt. Kan den lyd mon være usund?
Jeg kommer i alle tilfælde ikke i hopla i selskab med det brune tykke pap.
Jeg er vaccineret for de næste år!

Også selv om jeg i virkeligheden for for dyrt her med de to lejligheder, så er tanken om at pakke dem sammen og skulle falde til et andet sted bare uoverskuelige lige nu.

Jeg har altid været en rastløs sjæl, ikke rigtigt bundet til noget særligt sted, lettere urolig inden i med drømme om andre rammer, den slags er det så slut med, kan jeg mærke.
Flyttekasserne kan få lov til at passe sig selv, mens jeg bare passer livet her…

Men jeg har nu alligevel været nødt til at køre omkring et byggemarked efter kasser i dag.
Kasser til at tømme skænkes indhold over i, kasser til at holde på de ting, som skal flyttes ind i det andet skab, der står og venter på at komme ind, når teak’en er forsvundet ud.

Men det var heldigvis let nok at åbne låger og skuffer og bare hælde over i kasserne, for intet skulle deles og intet skulle transporteres forsigtigt. Der er trods alt grænser for hvor meget skade 2942 meter silkebånd kan tage af at rumle lidt i en kasse.

Det eneste forsinkende element i nedpakning var da alle de gode materialer, som jeg kom forbi undervejs, papir, knapper, mere papir, kort, frimærker, ler, maling, fotos, lim, bånd, perler, udklip, ståltråd, hæfter, gode blyanter og kom ikke her.

Jeg lukkede øjnene og skovlede over. Lukkede ørerne for alle de mange projekter, som faktisk råbte på at blive sat i gang.
Der er ikke tid til den slags, tiden skal bruges på maling af det nye gamle skab og på at tage på lørdagstur.

Men i aften, når det praktiske er klaret og maverne er fyldte, så venter sofa og en bunke hengemt tranepapir.
1000 traner til et ønske om, at flyttekasser for en tid er ikke-eksisterende i det liv, som leves her.
Tak…

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply Mette 18/01/2013 at 18:35

  Nævn ikke ordet ‘flyttekasse’ – jeg sidder netop nu med ryggen til 20 af slagsen og forsøger ignorere de er der :-/

  • Reply Anne 23/01/2013 at 08:57

   Ufff, Mette, men det bliver godt at få dem pakket ud igen…

 • Reply Marina 18/01/2013 at 19:13

  Å hvor jeg forstår dig. Jeg orker heller ikke flere flytninger. Ikke fordi det ikke er et godt eventyr at opleve nye steder men jeg synes der går så meget energi til før alle igen får rødder.

  Jeg kan godt se at det er en dyr løsning med to lejligheder, til gengæld er det vel helt perfekt med store piger der gerne vil føle at de har deres eget og når de så en dag flytter rigtigt fra reden er det jo nemt at indskrække og simpelthen opsige det ene lejemål. I længden kan det måske være en billigere løsning end at betale for flytning og så måske sidde med noget der er for stort. Desuden er det vel muligt at du kan holde dem tættere på i længere tid netop fordi I bor sådan.

  God “fornøjelse” med nedpakningen. Det gode man kan sige om det er at man altid finder skatte man havde glemt.

  • Reply Anne 23/01/2013 at 08:58

   Du har helt ret i at det vil koste en masse at flytte igen, Marina, og foreløbig bliver vi også her.
   Jeg vil dog ikke kunne nøjes med den ene lejlighed, når pigerne er flyttet, det vil blive for trangt for mig, men hvem ved også hvad tiden bringer…

 • Reply Britt 18/01/2013 at 19:27

  Jeg synes det er så mærkelige følelser, flyttekasser frembringer : forventninger, uro, usikkerhed, drømme og minder er så uløseligt forbundet med flyttekasser. Vi lægger gøjens aflagte tøj i en og det er så mærkeligt at se ham vokse, først fra 50-56 og nu fra 86-92 og jeg ved, det bare fortsætter….

  God weekend

  • Reply Anne 23/01/2013 at 08:58

   Ja, Britt, det fortsætter og fortsætter, lææææænnnge endnu…

 • Reply jonna 19/01/2013 at 10:40

  Det med at flytte ja jeg har boet 10 steder her i byen, og med dem uden for byen bliver det mange. Ja syntes altid der lige var noget bedre og billiger men har været dyrt, koste altid mere fordi tingene ikke lige passer det nye sted.Men for 9 år siden kom jeg her og det er mig glæder mig hver dag over det, selv om det er gamle og slidt ja så syntes jeg at her har jeg sjælen med. Dejligt med de ting du fandt der er da mange timers hygge i.

  • Reply Anne 23/01/2013 at 09:00

   Jeg har også flyttet en del tidligere, Jonna, og dette her bliver heller ikke det sidste sted, det er for dyrt og med nogle løsninger, som ikke rigtigt er mig. Men lige nu, så er det godt og trygt her…

 • Reply Pollyanna 19/01/2013 at 14:08

  Sådan kan man nok godt få det og så vidt jeg kan forstå på dine skriverier, har flyttekasser jo ikke været forbundet med noget specielt positivt for dig på det seneste. Så nyd det er flyttekasser af den ufarlige slags, der står i din stue denne gang og de skatte de har hjulpet med at afsløre 🙂 God weekend.

  • Reply Anne 23/01/2013 at 09:00

   Ufarlige flyttekasser, som nu er pakket ud igen, Pollyanna, det er dejligt…

 • Reply Anette 19/01/2013 at 14:57

  Anne – denne gang tænker jeg at du kan tænke på dem som opbevaringskasser så du fjerner fokus fra at flytte og de ubehagelige minder du har i den sammenhæng

  • Reply Anne 23/01/2013 at 09:01

   Opbevaring, ja tak, Anette, det blev sådan at jeg tænkte om dem og nu er de tømt og klappet sammen igen…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.