Jul, Lækkerier, Mad, Opskrifter

RØDKÅL – LET OG LIGETIL…

23/12/2012

Hvis du ikke allerede har fabrikeret din egen rødkål eller slæbt et glas hjem, så ligger der en nem og hurtig opskrift lige her.

At lave rødkål tager ingen tid og resultatet er fantastisk.
Så meget velsmag med så lille en indsats –
det er da ikke til at sige nej tak til…

You Might Also Like

11 Kommentarer

  • Reply Ellen Lund 23/12/2012 at 10:45

    Heller ingen jul uden hjemmelavet rødkål her. Lige de sidste forberedelser i dag. Så står den på afslapning, hygge, strik og samvær med familien. Glædelig jul til dig og dine.

    • Reply Anne 27/12/2012 at 11:26

      Hjemmelavet er godt, Ellen, og jo slet ikke besværligt.
      Håber at din jul blev lige som du ønskede dig…

  • Reply Charlotte 23/12/2012 at 12:27

    Her lugter allerede af rødkål brygget i den store jerngryde. Dejligt!

    Rigtig god jul til dig og dine piger!

    • Reply Anne 27/12/2012 at 11:27

      Jerngryder er godt, Charlotte, jeg vil samle mig en stak i det nye år.
      Også glædelig jul til dig, selvom den nu er ved at være godt brugt…

  • Reply Susanne 23/12/2012 at 12:28

    Tak for opskriften og rigtig glædelig jul til dig og dine.

    • Reply Anne 27/12/2012 at 11:38

      Velbekomme, Susanne, det er jo ret nemt og så meget mere lækkert, synes jeg.
      Glædelig mellem-jul til dig…

  • Reply Jette 23/12/2012 at 14:39

    Fedt billede – hav en rigtig dejlig jul : )

    • Reply Anne 27/12/2012 at 11:38

      Der mangler lidt køkken-vildskab i mit nuværende liv, Jette, jeg må ha’ fundet den frem igen 🙂

  • Reply Lene 23/12/2012 at 16:16

    Tak for opskriften, i år bliver det ikke til hjemmelavet rødkål, men måske til næste år. Glædelig jul til dig og dine 🙂

    • Reply Anne 27/12/2012 at 11:40

      Jeg skal huske dig på det, Lene, du vil ikke fortryde.
      Glædelig mellemjul til dig og din familie…

  • Reply Jette 24/12/2012 at 10:00

    Glædelig jul til dig og dine.
    Tænker tit på dine ord fra snak i Saltum. Kh

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.