For hjerte og sjæl, Genbrug, Nye rammer, Udeliv

DRIVERLIV…

26/05/2012

Amanda har i den sidste uges tid slæbt en af vores safari-stole ud på verandaen, bumlet ind igennem mit værelse med den og har kantet den ud og ind af dørene og ind imellem også glemt at slæbe den tilbage til stuen.

Det bøvl slipper hun for nu, for jeg fandt en fin ude-stol til den herlige pris af 40.- kr i går. Inkl. fin lys hynde.

Godt køb, hvis du spørger mig!

 

Jeg forsøgte at få den ud gennem den lidt smalle dør fra lejligheden til verandaen. Ingen held med det og den måtte bæres uden om huset og op ad den stejle trappe til vores lille ude-oase.

Den står præcis lige så dejligt derude, som jeg havde forestillet mig og den er siddet til nu, der er læst både dameblade og god bog i den…

 

I dag måtte den dog flyttes væk fra den først-valgte placering, for to springmadrasser skulle ligge på den lange side af verandaen ind mod mit værelse.

2 gode og tilpas smalle madrasser hentet hjem fra Blå Kors til den nette sum af ethundrede gode danske kroner.

“Har du en trailer med?” spurgte den rare mand deroppe “Niks, men jeg har en Panda!” sagde jeg og han smilede rigtigt morfarsødt, da jeg tog livtag med springmadrasserne og fik dem knækket på midten, så de kunne stå i spænd på bagsædet.

Kan man ha’ et spisebord med hollandsk udtræk bag i den lille bil, så kan man vel for pokker også ha’ to pygmæmadrasser…

 

Pallerne er på vej, ikke lige i dag, i løbet af et par uger måske men indtil da, så er her en fin fin udeseng at ligge på alligevel.

Tæpper og puder har vi masser af, jeg har slæbt til huse af den slags hver eneste sommer, synes nærmest ikke, at man kan ha’ for meget, der skal jo være til alle de gode pletter i haven og både til at ligge på og under.

 

Der er så hyggeligt derude, det skønneste rum i lejligheden i disse dage!

I alle tilfælde, når vi er først og sidst på dagen, dagens midterste timer er ikke rare, i dag var de 42 grader ved frokosttid, der er for meget, selv for en hottentot som mig, der elsker sol og sommer og høje temperaturer.

Midt på eftermiddagen var vi nede på omk 37 og nu kl tidlig aften er der 29, rigtigt fint…

 

Jeg tager en overnatninger derude, tænker at Nugga gør mig selskab, hun er helt basket af varmen, den gamle hund, og vi klarer os helt sikkert uden myggenet eller netdør, jeg har faktisk ikke mødt et eneste eksemplar af den stikkende fanden endnu i år.

I morgen vil jeg måle og tegne på en netdør, det må være til at skrue sådan én sammen og den vil jo også være nyttigt til andet end at holde myggene ude, den kan også holde Otto inde, når han nu snart pisker rundt her hos os.

 

Det går godt med vores småprojekter, synes jeg, lampen forleden klarede vi med et snuptag, ønsket om liggemuligheder på verandaen fik vi styr på i dag i løbet af en halv times tid og sørme om vi nu ikke  også har hængekøje mellem æble- og blommetræ i haven. Det gik pludselig op for mig, at vi nu boede med en have med store stærke træer. Perfekt!

 

Især når man nu lige stod med det ene ben på vej ind i det svenske varehus, der fører en ganske pæn model.

Alt er kørt i stilling til dejlig sommer her.

Jeg lader som om, at jeg ikke har set den kommende uges vejrudsigt…

 

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Pernille 26/05/2012 at 19:28

  Hvor er det bare skønt, at I har adgang til sådan et uderum. Det gad jeg altså godt 🙂

 • Reply diana rose 26/05/2012 at 19:37

  Kære Anne.
  Tager du ud som handy-woman? – så kan du bare få mit tlf. nr.
  Jeg tager hatten af for dig.
  Varme pinseknus fra Diana

 • Reply Pollyanna 26/05/2012 at 20:11

  Det ser ud til at være en dejlig oase mellem ude og inde. Held og lykke med katte-sikkerheds-foranstaltningerne.

 • Reply anne - den anden af slagsen 26/05/2012 at 20:43

  fint og hyggeligt. Anne myggenettet der er byggemarked din ven. I Silvan har de myggenet, der monteres med velcro, nemt, let og ligetil.

 • Reply Eva 27/05/2012 at 06:43

  Åh, hvor ser det dejligt og sommerligt ud. Og ikke spolere den gode stemning med vejrudsigter, der ikke passer!

 • Reply Janne 27/05/2012 at 08:10

  Hvor er du sej……………skøn veranda.

 • Reply Fríða 27/05/2012 at 13:09

  skönt, skönt og skönt! og tilgiv mig, men jeg er faktisk ret lettet over den lidt vigende varme i næste uge når jeg skal til Danmark og sidde til möder hele dagen, men jeg skal nok önske jer varmen tilbage så snart jeg rejser igen.
  kh.fra Island
  Frida

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.