BARE ET LILLE BITTE HJØRNE…

Jeg har altså svære abstinenser.

Har en voldsom trang til at flå låget af trækasserne med pynten og sætte det hele op på bordet – med hele det hollandske ude så der er plads nok – og så ellers lægge en plan for, hvordan vores julehjem kan blive fint og skønt.

 

Og det vel og mærke uden at vi skal stæse afsted efter Viggo hele tiden.

Det orker vi ikke!

 

Så det bliver i virkeligheden nok ret småt med pynt denne december.

Pokkers – når man nu så godt kan li’ den slags…

 

Jeg har givet efter for trangen.

Bare en lille smule.

 

Og det gamle spillebord nede fra Farmor står nu med birk, lærk og træer, der ikke er af træ.

En enkelt hyacint og et par hidsige nelliker er også med til lysfesten.

 

Det er godt for øjet og også godt for julesjælen, der rører på sig.

Når weekenden kommer, så slipper jeg den altså ud i fri dressur.

 

Nærmest i galop…

Comments

 1. Sanne says

  Neej…hvor er det fint.
  Du indretter virkelig dit hjem så fint og personligt.
  God aften til dig :-)

  • says

   Jeg gør hvad jeg kan for at skabe rammer, som vi kan trives i, Sanne, og for mig hænger det rigtigt meget sammen med, at jeg kan se, at det er mig, der bor her.
   Giver det mening? Altså Annestil til Annehjem…

   God tirsdag aften til dig…

 2. Helle says

  Du er ikke den eneste med abstinenser :-) Det eneste der holder mig tilbage, er at jeg har lovet mig selv at der skal støves af først – også på den store væg-til-væg bogreol som trænger til oprydning. DET trækker ikke.

 3. says

  Hvor ser det hyggeligt ud. Ja, i får jo nok lidtsjov med Viggo :)
  Det ene år opgav jeg at have noget hængende der kunne bevæge sig p.g.a. To små Viggoer ;0))

  • says

   Jeg lægger planer, Marianne, om julepynt meeeggggeeetttt højt oppe i vinduer og lofter.
   Det bliver vist en skrabet omgang i år, men skidt, vi kan vel give Viggo julemandsskæg og tyk mave på…

 4. Helle Odgaard Christiansen says

  Det er et helt fantastisk julebord du har dekoreret, træerne fra Kähler har jeg også lige købt men de står jo bare lidt forskudt for hinanden, jeg kan godt se jeg må lægge mig lidt i selen, når jeg ser dit fine angement. 😉
  God jule hygge pyntning i den kommende weekend. :-)

 5. says

  Jamen i næste weekend SKAL man jo flå låget af. Det er nu hyggeligt. Desværre kræver det jo nok lidt rengøring inden…..
  De der Kähler-træer (og husene!) står også på en ønskeliste her i huset.
  God tirsdag til dig.

 6. says

  Sikke et hyggeligt hjørne du har lavet dig. Jeg flår låget af her sidst på ugen, for så kan vi heller ikke vente mere :)
  God dag.

 7. Jonna says

  Det ser dejligt ud med fine ting, her kribler det også så i aften skal jeg på blomster kurus og lave advents krans og lidt dør pynt. Og glæde mig over Emma er for gammel til at pille ved det, men til gengæld kan jeg næsten ikke have blomster i vase, hun skal altid smage på vandet. Så det bliver kun til enkelt blomster i smale vaser hun ikke kan få poten ned . Men pynt vi har jo meget sjov og glæde af dem.

 8. says

  Det ser så hyggelig ut hjemme hos deg, Anne. Og du inspirerer meg bestandig til julepynting – på den gode måten. Nyt tente lys, varme kroker og deilig førjulsmat (jeg er sikker på du kommer på noe godt!).

 9. Lene Møller says

  Hold da op et skønt hjørne – jeg er total vild med de der grønne lysestagedimeser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>