Lækkerier

VI GÅR ALL IN…

30/10/2010

Flæskesteg til hovedret med sprød rødkålssalat og så også en omgang af det mere traditionelle tilbehør.

Desserten råber på en eller anden måde på noget med ris og mandler eller?!

Vi satser hele møllen og går all in.

Der står nu en skålfuld af den blødeste Ris a la Mande på køl og glasset med de gode bær venter bare på at skulle åbnes.

Vi håber ikke, at vi kommer til at længes alt for meget efter gaver og træ i aften…

You Might Also Like

18 Kommentarer

  • Reply Sidsel 30/10/2010 at 15:22

    Lyder da lækkert, du kan lige dække op til en eller to til??? Flæskesteg, det er godt nok længe siden. Fået gris på hjernen? 😉

    • Reply Anne 31/10/2010 at 19:28

      Det er nok det, Sidsel, totalt griseøf på hjernen…

  • Reply Birgitte 30/10/2010 at 15:28

    Uuuuhhhhmmmm! Jeg hører til dem der kunne spise ris a la mande hele året! 😀

    • Reply Anne 31/10/2010 at 19:28

      Vi skal ha’ det sidste lige om lidt, Birgitte, udryddes skal det jo, det skidt 😉

  • Reply Septemberliv 30/10/2010 at 15:31

    Der har vi allerede været, altså spist ris á la mande og der kommer mange gange til, inden juleaften.
    Når vejret begynder at skabe sig og lyset svinder, så må der noget dejligt og velkendt til :0)

    Bon appetit Anne!

    • Reply Anne 31/10/2010 at 19:29

      Det er absolut topyndlingsdesserten herhjemme, vi kan vist ikke få for meget, og da slet ikke her i den mørke tid…

  • Reply ThinkingSpace 30/10/2010 at 15:34

    Jeg kom helt i julestemning der. 😉

    Sad ellers og drømte om thai rejesuppe, men nu blev drømmen skiftet ud til dansk mad af den særligt traditionsrige slags. 🙂

    • Reply Anne 31/10/2010 at 19:30

      Bjældeklang bjældeklang la la la la la…

      Ud med rejerne og ind med sovsen, Erika…

  • Reply Therese 30/10/2010 at 17:24

    Gør det noget, jeg kigger forbi ? 😉 Mums!

    • Reply Anne 31/10/2010 at 19:31

      Du skal være så velkommen, Therese, men der er altså ikke mere steg…

  • Reply Louise 30/10/2010 at 17:36

    Topnice! Velbekomme.
    Jeg har købt ind til medister og vendsysselsk grønlangkål 🙂

    • Reply Anne 31/10/2010 at 19:32

      Mand, Louise, det smager også bare så godt!!
      Det skal vi vist ha’ på madplanen i den kommende uge…

  • Reply Annemette 30/10/2010 at 18:18

    Mmmmmm… Mmmmm og ekstra Mmmmm!!

    Jeg vil gerne indrömme at der sidder 2 stk her i det Bayerske der er misundelige og mega läkkersultne nu!! 😉

    • Reply Anne 31/10/2010 at 19:32

      I må i gang, Annemette, i plejer nok at kunne få linet op med det i kan li’ 🙂
      I kan jo smide stegen i den grønne…

  • Reply Liselotte 30/10/2010 at 21:39

    Uhm for pokker da også, hvor jeg elsker den dessert… *suk*

    • Reply Anne 31/10/2010 at 19:33

      Jeg er klar med en portion næste gang du kommer, Liselotte…

  • Reply Fluesvampen/Lærke 31/10/2010 at 11:03

    Hej, jeg faldt lige over din blog og melder mig under fanen som fast læser. Skønne foto og gode indlæg 🙂

    • Reply Anne 31/10/2010 at 19:33

      Velkommen hertil, Lærke, det er dejligt, når nye læsere lige giver lyd, tak for det…

    Leave a Reply to Therese Cancel reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.