Mad

ET ELLER ANDET MED RØD PEBER…

25/09/2008

Nogen har glemt at fylde vores køleskab op med friske forsyninger, og opfindsomheden må på banen, hvis vi skal ha’ os et anstændigt aftensmåltid.

Rynkede råvarer…

Spirer…

Chokolade-chili…

Rynkede røde pebre har vi nok af, jeg havde ikke nået at opdage, at pigerne var gået død i dem, så jeg har troligt slæbt til huse, og har bare ikke fået øje på, at de hobede sig, så det bliver et eller andet med rød peber i.

Og halvgamle hvidløg…

Jeg har fundet noget kyllingefilet i fryseren, noget chokolade-chili, lidt bulgur, en nævefuld spinat og noget revet ost.

Mon ikke vi bliver mætte af et eller andet…

You Might Also Like

6 Kommentarer

  • Reply Hanne 25/09/2008 at 18:20

    Du finder sikkert på noget sjovt af de ingredienser……Annes Chokochilichicken :O)

  • Reply Lise (fru Kvist) 25/09/2008 at 18:26

    Jeg ser en mexicansk-agtig suppe for mig…

  • Reply Helle K. 25/09/2008 at 18:43

    Jeg er altså slet ikke bekymret, I får garanteret en superlækker aftensmad 🙂

  • Reply Ann 25/09/2008 at 18:48

    Paa en eller anden maade er det spaendende at improvisere aftensmaden, toemme koeleskabet for underlige ting, de maaltider bliver faktisk altid overraskende gode, og med din madkundskab kan det ikke vaere et problem!!
    Hilsen fra Ann i Vancouver, som er midt i formiddagskaffen!

  • Reply Charlotte Illum Larsen 25/09/2008 at 20:18

    vi improviserede også over “hvad køleskabet gemte” idag… det blev til noget pasta – hvidløgsost – lidt fløde – og lidt knasende bacon… det gled ned…

  • Reply Anne 25/09/2008 at 20:21

    Ja lige noget i den retning, Hanne 🙂

    Vi fik suppe forleden, Lise, men ellers lå den også lige til højrebenet!

    Det fik vi faktisk, Helle, så godt at du ikke bekymrede dig 🙂

    Det var som sådan ikke et problem, Ann, bare sådan NÅ, da jeg opdagede hvor lidt der egentlig var i skabet. Og så skål i formiddagskaffen, jeg ta’r en aftenkop 🙂

    Ikke værst, Charlotte, ikke værst, man kommer langt med bacon og hvidløgsost 😉

  • Leave a Reply to Hanne Cancel reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.