Lækkerier, Mad

SOMMER-MORGEN-MAD…

24/05/2008

Favorit-mad…

Jeg må ha’…

Den første bakke danske jordbær er hentet med hjem fra dagens indkøbsraid, de smager sødt og hjemmelavede, og pigerne og jeg har fået os en skive frisk franskbrød med masser af jordbær og rørsukker på.

Min fik også en lille dut mynte, men den sprang prinsesserne over.

Mens jeg sidder og gumler på de gode bær, drømmer jeg om smagen af spidskommen og tahin og bløde tykke pitabrød, jeg får en længsel efter hummus.

Der må sættes kikærter i blød…

You Might Also Like

5 Kommentarer

  • Reply Irene Aagaard 24/05/2008 at 14:19

    Ja jeg læste også artiklen om hummus og sagde til manden:”..at nu ville jeg altså snart lave hummus igen”. Jeg bruger det på rugbrød under pålægget…..uhmmm….mere sundt end smør 🙂

  • Reply Bodil 24/05/2008 at 20:14

    Den artikel læste jeg også – og der skal snart sættes kikærter i blød – vi mangler bare tahin, så skal der laves hummus.

  • Reply Anne 25/05/2008 at 10:05

    Ja, hummus er godt på mørkt brød, Irene, også med bagte peberfrugt ovenpå og et par blade basilikum, uhmmm…

    Jeg har heldigvis et glas tahin stående i køleskabet, Bodil, men jeg glemte nu at få ærterne i blød i aftes, så det må blive mandags-hummus…

  • Reply susanne vestergaard 25/05/2008 at 18:23

    Man kan nu godt lave en okay/anstændig hummus UDEN tahin – bare der er godt med spidskommen, hvidløg og andet smagfuldt og lækkert i… det værste er da det der med at få kikærterne i blød i goood tid før den akutte lyst til hummus indfinder sig!!!
    kh Susanne

  • Reply Anne 26/05/2008 at 07:05

    Selvfølgelig kan man uden Tahin, Susanne, meeeen det giver nu lige det sidste pift 🙂
    Jeg har nogen gange snydt med kikærter på dåse, hvis jeg ikke har kunnet vente, det kan gå, hvis man er meget trængende, ellers er det nu bedst med nykogte…

  • Leave a Reply to susanne vestergaard Cancel reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.