Lidt af hvert

EN LILLE KAGE…

21/02/2007

Der må lidt kræs til i dette ikke helt optimale snevejr, ja vi lider altså lidt, fordi vores termometer viser en halv grad på den forkerte side af nul, det er slud, der kommer ned her.
Vi må trøstespise, for vi vil også ha’ rigtig snestorm, der lukker veje til og gør indehyggen ekstra hyggelig.

Allerhelst vil pigerne ha’ fastelavnsboller, men det kan desværre ikke klares; bollerne med det cremede fyld kunne jeg nu sagtens ha’ bagt, men hylderne er tomme for flormelis, og fastelavn uden tyk glasur, det duer ikke…

Så nu står der muffins i ovnen, med kardemomme og et lille riv af citronskal, fyldt med en syntetisk Netto-chokolade, der kan klare pærer, chokolade og knas i et og samme ikke stuerene stykke.
Vi er ligeglade, denne eftermiddag kalder ikke på mørk raffineret chokolade, vi skal bare ha’ kage!

Ned i dejen er der stukket stykker af de pærer, der har ligget en dag for længe i frugtskålen, og som ingen så meget som skeler til, når der provianteres der.
Men i kager må de gerne være bløde, og når de så er i selskab med grofthakkede mandler, så kan de kun blive godt…

You Might Also Like

4 Kommentarer

  • Reply Mette 21/02/2007 at 16:23

    Det er ikke så ringe endda, bortset fra tøvejret. Nettos chokolade er heller ikke så ringe endda, selvom jeg ikke har prøvet den “syntetiske”. Den mørke er altid at finde i “bageskuffen”. God nydning!

  • Reply Annette 21/02/2007 at 16:36

    Uhm…hvornår skal vi komme forbi????
    Ja bløde pærer bliver her til en skøn chokoladekage med kartoffelmel og æggesnaps i skøn forening, spises lun med flødeskum….Et godt køb af “overmodent” frugt giver en god kage..
    mvh
    Annette, Randbøl

  • Reply Liselotte 21/02/2007 at 16:37

    Uha, som du frister, Anne 🙂

  • Reply Anne 21/02/2007 at 16:54

    Den chokoladekage lyder nu altså også lækker, Annette, mums!

    Du bager jo brød, Liselotte, så ovnen er varm, der kan sagtens nå at komme en kage ind 🙂

  • Leave a Reply to Liselotte Cancel reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.