Lidt af hvert

GARFIELDS DISH…

25/03/2006

ELSKER!!!
Gerne med en god tomatsalat, friskbagt brød og en kop Chilensk Malbec…

HADER!!!
Mon jeg nogensiden kommer til at lave en gryde bechamel, der ikke har sat sig lidt på bunden???

You Might Also Like

3 Kommentarer

  • Reply strikkeforsker 25/03/2006 at 21:36

    Hej Anne,

    Min trick til at undgå den slags derhjemme: Den der laver mad, vasker IKKE op. Så for mig er der kun megatræls opvask, når McI en sjælden gang giver sig ud i indisk madlavning. Måske du skulle have en lille forhandlingsrunde med de andre i huset?

    Ulla

  • Reply conny 26/03/2006 at 00:35

    Måske derfor jeg sværger til Mornaysauce i brik – ganske udmærket 🙂

  • Reply Helle Holst 26/03/2006 at 09:37

    Hejsa Anne
    Den skal sætte sig lidt på bunden – det er det som giver den helt rigtige smag :o)
    Kh. Helle

  • Leave a Reply to Helle Holst Cancel reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.